TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları

KPSS B
    100
    1104
    358034
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • O
      oguzhanyarisci Son düzenleyen:

@mstf @Antimülakat hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için. ben de arkadaşla aynı soruyu sormak istiyorum yani pazartesi başlasak 15'inde maaş alabilir miyiz

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @mstf Son düzenleyen:

@mstf atama onayı yayımlandıktan sonra gerek yok diye biliyorum ama yine de müdürlüğünüz personel daireyi arayarak bilgi de alabilirsiniz. Ben atama onayının yeterli olduğunu düşünüyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat @oguzhanyarisci Son düzenleyen:

@oguzhanyarisci evraklarınız yetişmez. Bankaya dosyanız falan gönderilecek, belgeleri tamamlayacaksınız vs. derken yetişme ihtimali düşük hatta imkansız. en geç ayın 11'inde başlayabilirsiniz yetişir maaş ödemesi diye düşünüyorum.

• P
            parşömen MGK 2018 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat muayenede eğitim ve staj dönemi atandığın bölgenin görevi süresinden sayılmıyor değil mi hocam?

• M
              mervetohum Son düzenleyen:

Merkez memurluğa atanan bu 50 kişi nerde Allah için😒 @Antimülakat hocam pazartesi iş başı yaparsak maaşımızı ne zaman alırız ??

• Antimülakat
                Antimülakat @mervetohum Son düzenleyen:

@mervetohum bu ayın maaşı yetişmez diye biliyorum @mervetohum hanım. Bu ay maaşı yetişecek olanlarda sadece çıplak maaş alacaklar. Mesai almazlar. Çok büyük kayıp olmaz sizin adınıza. Devlet önce maaşı verir, sonra çalıştırır. Ayın 15'inde önce başlayan herkes maaşı alır.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @parşömen Son düzenleyen:

@parşömen çok detay soru hocam. O durumlar baya karışık, mesleğe başladığınızda sorarsanız ama net cevabı çalıştığınız bölge müdürlüğü dahi veremeyebilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • M
                    mervetohum @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat peki bu sitedeki atama onayı yazısını mı götürücez giderken?

• G
                      gokhan Son düzenleyen:

İstanbul Bölge Müdürlüğüne atandım arkadaşlar.. Bilen varsa sizce hangi müdürlükte çalışması daha rahat.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Sizin de bilgilerinizi merak ediyorum hocam @Antimülakat

• Antimülakat
                        Antimülakat @mervetohum Son düzenleyen:

@mervetohum gerek yok, atandığınız yere yazı ulaşır.

• Antimülakat
                          Antimülakat @gokhan Son düzenleyen:

@gokhan istanbul genel olarak çok yoğun. Bölge müdürlüğünde yoğunluk az ama halkalı, ambarlı, posta kargo müdürlüğü, ahl gibi yerler çok yoğun diğerleri hakkında detaylı bilgi sahibi değilim.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • A
                            arguni0263 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam Iğdır dilucu sınır kapısı yoğun mu bide tebligat gelmeden gitmezsem sıkıntı olur mu ?

• Antimülakat
                              Antimülakat @arguni0263 Son düzenleyen:

@arguni0263 müdürlüğü ara problem olacağını sanmıyorum. Kapılar genel olarak yoğundur, orası da yoğun olur diye düşünüyorum.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                arguni0263 @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat aydınlattığınız için teşekkür ederim

• Antimülakat
                                  Antimülakat @arguni0263 Son düzenleyen:

@arguni0263 önemli değil, her şey gönlünüzce olsun. İş başlangıcı yapan oldu mu dostlar? Olmuş olması gerekiyor çünkü ikametgah adresinde işe başlayacak olanlar için 2 iş günü içerisinde başlama zorunluluğu var. Tabi eline tebligat ulaşmadığı için beklemeyi tercih etmedilerse.

• U
                                    uranyum34 Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam başlangıcı yaptım, maaş bordrosunu e devlet üzerinden görüntüledim ama ilk ay maaşı 1900 tl civarı görünüyo bu normal rakam mı biz her zaman bu maaşı mı alıcaz yoksa bi yanlışlık mı var cevaplarsanız çok sevinirim☹️

• Antimülakat
                                      Antimülakat @uranyum34 Son düzenleyen:

@uranyum34 maaş mesai bu ay mesaiye kalmadığın için maaş budur. Önümüzdeki ay bu rakamdan fazla mesai ücreti de yatar merak etme.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • U
                                        uranyum34 Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam teşekkür ederim cevabınız için.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat @uranyum34 Son düzenleyen: Antimülakat

@uranyum3 senin sorun üzerinden diğer arkadaşlarımıza da durumu ifade edelim. Arkadaşlar ilk ay maaş alacaksınız. Mesai ve yolluk yatmaz. Daha sonraki aylar düzene girer. Maaşım neden düşük yattı diye kuşku duymayın.

Bu arada önceki memurların bu kurum şöyle böyle demelerine kulak asmayın, canınızı sıkacaklardır. Kendinizi söylediklerine kaptırmayın, söyleyecekleri elbette yalan değildir ama olayları sebep-sonuç ilişkisi ve mantık çerçevesinde bilmedikten sonra kurumda yaşanmış olanlar sizi bağlamaz.

Zihninize çok kötü şeyler atmaya çalışacaklar, hayırlısı, çalışıp görelim vs. diyerek söylediklerini kesin atın. Sizlere bir meslektaş tavsiyesi, işini dürüst yapanların bu kurumda kolay kolay başına bir şey gelmez. Gelirse de Allah çözme gücü kudreti verir.

Son kez şu uyarımı da dikkate alın: Hayatta bir iyi insanlar vardır, bir kötü insanlar vardır ve bir de gümrükçüler vardır. Ne demek istediğimi zaman sizlere gösterecektir. Sağlıcakla kalın!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • S
                                            SR @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:

@uranyum34 maaş mesai bu ay mesaiye kalmadığın için maaş budur. Önümüzdeki ay bu rakamdan fazla mesai ücreti de yatar merak etme.

emeklilikte çok sıkıntı yaşatmaz mı net maaşın bu denli düşük olması?

• 1
                                            • 2
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 54 / 56
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti