TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Askerlik tecili için yüksek lisans

YÜKSEK LİSANS
    askerlik tecili yüksek lisans
    238
    959
    358695
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      furkanbey Son düzenleyen:

tam 33 farklı üniversitenin hem sosyal bilimler hem de fen bilimleri enstitülerinde tezli/tezsiz yüksek lisans başvurusunda bulundum, kimisinde direkt başvurum reddedildi geri kalanlarında ise yedeğin de yedeği oldum.. 31 martta bitmiş olan tecilim, dün izmir-eskişehir yolunda polis çevirmesinde (kütahya'da) gbt'de asker kaçağı olarak yakalandım. sanırım buraya kadarmış. bir akıl, bir öneri, bir -git yap kurtul- bir fikir verecek var mı? buna gerçekten muhtacım zira .)

GG

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • joeblack16
        joeblack16 Son düzenleyen:

@furkanbey Senin reçeteni yazıyorum kardeşim. Tek kurtuluşun başvuruları 5 eylül günü başlayacak olan Kastamonü Üni tezsiz yüksek lisans.. Kayıt ol ve kurtul dostum dertlerinden..

F azsakallıdede 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Rorschach159
          Rorschach159 @furkanbey Son düzenleyen:

@furkanbey sende de ne şans varmış be arkadaşım 2 senedir kaçak arkadaş var tek çevirmeye denk gelmedi adam 😄

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
          -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • F
            furkanbey @joeblack16 Son düzenleyen:

@joeblack16 rezil bi' diploma puanım var , yök 100'lük sistem isteyince daha da rezilleşiyor o puan. sanırım yine sıra gelmeyecektir. ama bir bakacağım, çok teşekkür ederim. valla @Rorschach159 bu tarz konularda şansım hep benimle. türk polisi yakalar

GG

• joeblack16

@furkanbey Bahsettiğim üniversitede diploma notunun bir önemi yok kardeşim. İstenilen belgeleri eksiksiz teslim et kaydın yapılıyor. Sağlam reçete yazdım kıymetini bilesin .. Yolun açık olsun kardeşim ..

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • azsakallıdede
                azsakallıdede @joeblack16 Son düzenleyen:

@joeblack16 kardeşim 5 eylül deki ilan özel öğrenciler ilanı o bizim için midir acaba yoksa başka bir kriteri mi var?

• S
                  Serkan01 Son düzenleyen:

Arkadaslar sanirim bedelli asker konusuluyor su dakikalarda twitterin gundemi olmus umarim acilan kapiniz olur detaylara bi bakin derim...

• N
                    nmp1413 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bana Nevşehir Üniversitesi tezsiz yüksek lisansa yedekten kayıt hakkı geldi. Yarın son gün kayıt için. Bu dönem ücretini kayıt olurken mi öedeyeceğiz sonra mı ödeyeceğiz bilen varsa yardımcı olabilir mi?

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • burcuburcu
                      burcuburcu Yasaklı @nmp1413 Son düzenleyen:

@nmp1413 normalde ders seçip öyle ödeme yapılır ama ilk kayıtta farklı mı bilmiyorum.

• joeblack16

@azsakallıdede Sitedeki ilanda Özel öğrenci ibaresi yok kardeşim. Yanlış baktın sanırım..

azsakallıdede 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • azsakallıdede
                          azsakallıdede @joeblack16 Son düzenleyen:

@joeblack16 kurban bayramı tatilinin uzaması sebebiyle tarihlerde değişikliğe gidilmiş. Dediğin tarih doğru kardeşim eyvallah

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • L
                            leonosm @azsakallıdede Son düzenleyen:

@azsakallıdede arkadaşlar kastamonu uzaktanda fiyatlar nedir ? kaç dönemdir hiç bir bilgi göremedim ?

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • kilici
                              kilici Yasaklı @leonosm Son düzenleyen:

@leonosm Dönemlik 1875 lira.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • R
                                requescatinpace Son düzenleyen:

2 hafta once Nevsehire tezli yuksek lisansa kayit yaptirdim. E devlette gorunmuyor henuz. Askerligi de ertelemedi ve henuz ders kaydi da yaptirmadim.
                                Ankarada yasiyorum. Gazi universitesini de kazandim. Kayit tarihleri 6 7 eylulde sartli kayit yapilabiliyor. 13 eylul 17.00 a kadar kayit silindigini belgelemem gerekliymis.

Simdi ben pazartesi kayit sildirmek icin nevsehire gitsem idari izin var sonucta nobetci memur var midir?
                                Varsa bile bu sildirme sureci icin kurul filan mi toplaniyor.
                                En kotu senaryo ise 5 eylulde bayram bitisinde nevsehirde sildirme islemlerine baslarsam 13 eylule kadar benim kaydimi silerler mi?

• L
                                  leonosm @kilici Son düzenleyen:

@kilici teşekkürler tam bir link alabilirmiyiz arkdaşlar birde kesin çözüm müdür bu özel öğrenci ilanı ? sitesinde bir türlü göremedim

aşırıyakışıklı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • aşırıyakışıklı
                                    aşırıyakışıklı @leonosm Son düzenleyen:

Kastamonu Üniversitesinde diploma notu felan önemli değil kontenjan başvuran sayısı kadar 1875•2 taksit yani belgeleri tamamlayan herkes başvurabilcek tek risk şu başvuran kişi sayısı en az 25 kişi olması gerekiyor çünkü bölüm açılmıyor .Ayrıca özel öğrenci felan böyle bir şey de yok.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • O
                                      ordinal fayda Son düzenleyen:

92 öncesi için bedelli konuşuluyor. İnşallah çıkar. Twitter'da bedelli askerlik hesaplarını takip edin, destek olun. 🙂 92'liler olur mu bilmiyorum ama ses duyurmaları lazım. #bedelliaskerlik

• L
                                        leonosm @aşırıyakışıklı Son düzenleyen:

@aşırıyakışıklı teşekkürler bilgi için , birde başvuru linkini bizimle paylaşırmısın ?

• Kutyler
                                          Kutyler Yasaklı Son düzenleyen:

Okuduklarım doğru çıktı.İkinci Yüksek lisans ile 3 yıl 4 ay daha uzattık askerliği.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • L
                                            leonosm @joeblack16 Son düzenleyen:

@joeblack16 Kayıt olacağız Kastamonuya çok teşekkürler gerçekten 1,5 sene daha bizi kurtardın :clap_tone1:

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 28 / 48
                                            • İlk ileti