KYK Soru Cevap
-
@cerenaydn1903 hocam 6'sı gecesi yatar ilk yatanlar genelde. KYK paraları ayın 7, 8, 9 ve 10'unda yatırır bu uygulamada kimlik numaranızın sonuna göre belirlenir. 0 ile başlayanlar ayın 7'si, 2 ile başlayanlar 8'i diye gider ve 8 ile başlayanlara da ayın 10'unda yatmaktadır. Siz bu dediğim şekilde bir daha kontrol edin eğer size özel başka bir aksilik yoksa.
-
-
@Antimülakat @Agor ben sımdı 2 yıllık unıverıste kazandım 1 sene okula gıttım ve 1sene ogrenım kredısı aldım ve 1 sene aldıktan sonra ogrenım kredısını durdurdum normlade 2 sene sozlesme ızlamıstım ama sımdı yatmıyo okul devam edıyo ve ben gerı odemek ıstıyorum nasıl olacak bu
-
@harun1010 hocam yeniden kyk'ya git ve devam etmesini talep et. Muhtemelen mesele çözülecektir.
-
Tezsiz Yüksek lisans a burs cıkıyor mu bir arkadasım almış ?
-
@bybredd kredi olmadığından emin misiniz?
-
hocam tezsiz yüksek lisansta yarım dönemim kaldı kyk kredi başvurusu yaptım kredi çıkıp çıkmama durumu nedir acaba? @Antimülakat @aliveli @pareto_wilfredo
-
@murti1930 başvuran herkese ödeme yapıyorlar yarım dönem alırsınız.
-
@aliveli ilk ödemeler ocakta alınıyor diye bildiğim için sıkıntı yaratır mı yüksek lisans ocakta bitmiş oluyor çünkü
-
@murti1930 yarım dönem deyince ocak haziran sandım. Evet sıkıntı olur bu durumda.
-
@aliveli çıksa iyi olurdu benim açımdan ama bakalım bekleyip görelim hocam teşekkür ederim iyi akşamlar
-
yurt ücretimi kyk sitesinden internet üzerinden ödedim ayın son günü beni arayıp sistemde ödeme görülmediğini yurt ücretini ödemessem yurttan çıkaqrılıcağımı söylediler bende dekontu gösterip ödediğimi belirttim sistemsel bir hata yüzünden hiç birşey yapmaytıp tekrar yurt ücretii yatırmamı istediler onu yatırdım fakat önceki yatırdığım yurt ücretinin iadesini nsl alabilirim bir sürü kamu girişimci şubesi falan post faks göndermemi söylediler onlardanda bir cevap gelmedi lütffen ben bu parayı naısl geir iade alabilirim