TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)

KPSS A
    259
    2029
    897420
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      pek12 @işarayan Son düzenleyen:

@işarayan hocam ziraatin kendi sitesi de yeter ki açıklansın link bulmak kolay iş. zaten açıklaninca ilk burdan ögrenirsiniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        Tolgahan Ayyıldız Yasaklı @av.ssualp Son düzenleyen:

@av.ssualp linç başlasın

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • P
          pek12 @Tolgahan Ayyıldız Son düzenleyen:

@Tolgahan-Ayyıldız asıl linç edilecek ziraat bankası. hep beraber ulusa yürüsek daha faydacı olacak

• AdemSimit
            AdemSimit Son düzenleyen:

suç hepimizde kardeşlerim. o kadar kötüleriz bankaları yok şöyle yok böyle ama yine sınavına en önce bizler başvuru yaparız. git asgari ücretle çalış alandan 3 5 senede atan olsun bitsin gitsin. ne derdim varsa bankalarla .

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • P
              pek12 @AdemSimit Son düzenleyen: pek12

@AdemSimit başvuru yapıyorsak paramızla yapıyoruz kardeşim hayrına sınav açmıyorlar, kimse boyle saçma seylerle karşılasacağını bilerek başvurmuyor sınava. tek istediğimiz paramızın karşılığını versinler veremiyorlarsa da zehir zıkkım olsun hepsine!

AdemSimit 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • R
                rtaquel Son düzenleyen:

Alakasiz bir konu ama paylasmak istedim. 6 ay once arkadasim devlet hastanesine destek personeli olarak girdi gel dedi kadroya gecicez dedi ben kucumsedim. Olurmu oyle diye onca millet kpss kasarken nasil olcak diye. Şuan arkadas hastane yonetim katinda idari kisimda kadroda. Asgari ucretle sabretti. Suan 2900 arti hastane doneri aliyor. 3300 dedi. Basimi taslarada degil vuracak yer bulamiyorum. Sunu anlatmak istedim biz 5 6 sene o sinav bu sinav diyerek direk tepeye oturmaya calisirken bu isler 6 ayda da oluyormus. Sadece ne yapmak gerektigini bilmek gerekir. P3 93 puan ile evde oturup sadece neler dondugunu gorunce isten anlamiyorum dedim. Alan olarak iktisat 23net kamu yonetimi 27 net muhasebe 26net hukuk 24net.... Hersey kpss de degil yani. Biraz alcaktan ucmak gerek. Hatami anladim. Artik alcaktan ucacagim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • AdemSimit
                  AdemSimit @pek12 Son düzenleyen:

@pek12 zorla da yaptıran yok kardeşim silah mı dayadı ziraat kafana . nasıl bilmiyor. banka ilk defa sınav acmıyor kardeşim. bu hep böyledir bekletiliriz parayı da veririz bekleriz .25 .000 tahmini basvurudan da 1000 kişi mülakata kalır gerisi sövdüğüyle kalır muhtemelen ben mesela. Ama bu son başvurumdur bankalar için .

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • P
                    pek12 @AdemSimit Son düzenleyen: pek12

@AdemSimit kafana silah dayamiyolar ama ekmek parası diyorsun baba eline bakmayim diyorsun önüne gelen her sınava başvuruyorsun var mı daha iyi bi alternatif ? Asgari ücretle calışan işçiyi küçümsemem ama üniversite okuyan hiç kimse daha iyi fırsatlar varken o ücretle çalışmaya tamah etmez. İşte o yüzden kurum sınavlarına giriyoruz. Geçen sene vakıfbank sinavı 2 haftada açıklandı, üst kurullar da mülakat listelerini geciktirmiyor. Ziraate ilk defa giriyorum ama önceki senenin forum başlıklarında da sonuç açıklamanın 1 ayı geçmediğini görürsün.

AdemSimit 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • AdemSimit
                      AdemSimit @pek12 Son düzenleyen: AdemSimit

@pek12 1 ayı zaten geçmiyor kardeşim. bayram tatili diye bir şey var. benim anlatmak istediğim bunlara katlanmamıza gerek yok. Gazi üniversitesi mezunuyum bu ülkede artık mühendislerin ücretleri bile 1500e kadar indi. üniversite okumak büyük bir maharet değil . Kendine neler kattığın önemli. Cidden donanımlı biri isen bu sınavlara girmezsin. Donanımlı değilsen kusura bakma kimse ilk başlangıçta büyük meblalar vermez.

• AdemSimit
                        AdemSimit @pek12 Son düzenleyen:

@pek12 aynı yolun yolcusuyuz isterim herkes çok güzel yerlerde çalışsın forumda kalitesiz insan yok zaten bundan da eminim. duygu kardeşimizin de dediği gibi aylarca açıklanmayan çoook sınav var. Bak bu gün alandan derece yapmış arkadaşım gümrük müfettişliğinden elendi belki de kasiyerlik yapacak bu adamın kpss puanı 95. Tek yaptığı ders çalışmak . alternatif üretmedi kendine.

• dolapdereli
                          dolapdereli Son düzenleyen:

suyunu çıkardılar alt tarafı 200 tane adam alcanız ne bu

eşofman

• A
                            av.ssualp 2018 kpss Son düzenleyen:

Pazartesi ozel sektorde bir is gorusmesine gidecegim burayi bekleyip durdum belki kismetim baska yerdedur bilinmez lutfen bana dua edin arkadaslar😕 riske atamayacagim daha fazla insallah olursa arayip sinavimi iptal edin diyecegim zaten artik biktim

AdemSimit 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • AdemSimit
                              AdemSimit @av.ssualp Son düzenleyen:

@av.ssualp rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşim.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • D
                                dildar_07 Son düzenleyen:

Sınav açıklandığında puan ve sıralama yazıyo değil mi?

• H
                                  heateage Son düzenleyen:

Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişan olur, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil. Şunun şurasında pazartesiye ne kaldı?

• A
                                    av.ssualp 2018 kpss @AdemSimit Son düzenleyen:

@AdemSimit allah razi olsun kardesim

• D
                                      duranvarlık Son düzenleyen:

Son duyum ne arkadaslar pazartesi mi😆😆😆

A L 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        av.ssualp 2018 kpss @duranvarlık Son düzenleyen:

@duranvarlık maalesef facebook yorumu dogru bence ekim demisti birisi personel izinli oldugu icin ben de ona inaniyorum artik

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • L
                                          Lex fori @duranvarlık Son düzenleyen: Lex fori

@duranvarlık son duyum aciklandiginda artik kardesim 🙂 aciklandiginda burdan duyuracam ben 🙂

• L
                                            Lex fori @av.ssualp Son düzenleyen: Lex fori

@av.ssualp. kardesim ekime kadar ne izini bu sanmam sonuclar belli sadece butun sirketlerin mulakat tarihlerini belirlemesi bekleniyor hepsi tamam olunca verecekler sonuclari

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 64
                                            • 65
                                            • 101
                                            • 102
                                            • 63 / 102
                                            • İlk ileti