TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5526355
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      fetih @username7 Son düzenleyen:

@username7 birlikte değil hocam ayrı ayrı cevaplar yanlış anlaşılma olmasin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • T
        taromisaki9 @mg_ Son düzenleyen:

@mg_ dostum aynı anlamda.ben kabul olacağı görüşündeyim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • U
          ultras06 @mehmetsy Son düzenleyen:

@mehmetsy valla hocam hizmet yerinden yonetim kuruluslari dedim yonunden yok.15 is gunu dedim isten gitti.esnek kura mahfi egilmezin dedigini yazdim mudahaleli esnek kur.boyle boyle 7-8 tane soru gitti

F M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • T
            taromisaki9 @sbf12345 Son düzenleyen:

@sbf12345 dostum ben geçen sınava da girdim.yine çok kolaydı yorumları yapıldı bu sınav için.geldiğimiz nokta 🙂

• E
              ersagun @hakperest46 Son düzenleyen:

@hakperest46 hocam bütçe kabul edilebilir ama dernek ve tüzel kişilik kabul edilmez. Koy derneği insan topluluğu, tüzel kişilik ise mali, idari, siyasi yapı. Ben sandık, bütçe, gelir vs. yazılanların kabul edileceği kanaatindeyim.

• F
                fetih @ultras06 Son düzenleyen:

@ultras06 hizmet yerinden yönetim kuruluşlarından şüpheniz olmasın bence tam puan alirsiniz

• S
                  siyasetbilimci Son düzenleyen:

Görevden uzaklaştırma da İçişleri bakanlığı yazılanlar kabul edilebilir mi ?Ahmet hoca kabul edilebilir demiş .sizce ??

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    sbf12345 @siyasetbilimci Son düzenleyen:

@siyasetbilimci hayır edilmez, içişleri bakanlığı ve içişleri bakanı çok ayrı şeyler .

• S

Google da aratırsanız İçişleri bakanlığı görevden uzaklaştırdi der
                      Bu ifade kanunda bakan diye geçiyor .bklim

Oruçreis 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • kamikaze
                        kamikaze Yasaklı Son düzenleyen:

arkadaşlar bu sınavda tecrübeli sayılırım.her yıl aynı tartışmalar yaşanıyor sorular çok farklı yerlere çekiliyor keza cevaplar da öyle.ösym bu aralar zor bir süreçten geçiyor ve sınavın da açık uçlu olduğunu düşündüğümüzde sınavı sizin kadar zorlaştırmazlar( genel hatlarıyla soruluyor hemen hemen tüm derslerde).şuan dışarıdan bakınca içinden çıkılmaz hale getirmişsiniz durumu.konu ve dönem hakkında az çok bilgisi olan adam soruya baktığında aklına gelen ilk cevap doğru oluyor yüksek ihtimalle.bazı soruların cevabı net olmasına rağmen soru kökünü değiştirip cevabımızın doğru çıkması için çabalıyoruz.ben de iisterim 2006 cevabının doğru olmasını ama değil 🙂 2015 ve 2016 yılı sınavlarına girdim sonuçlar üç aşağı beş yukarı beklediğim gibi geldi.son olarak sınav kolay değildi türkçe dahil 26 civarı yapan Allah ın izniyle listede yer bulur diye düşünüyorum.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Oruçreis
                          Oruçreis @siyasetbilimci Son düzenleyen: Oruçreis

İçişleri bakanı yerine Bakanlığı yazmak veyahut kişisel verileri koruma kurumu yerine kurulu (bir M harfi dahi )demek fahiş hatadır.

Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

• U
                            username7 Son düzenleyen:

Soru kökü önemliydi görevden uzaklaştırmaya kim yetkilidir? -İçişleri Bakanı
                            bakanlık nereden çıktı.

Genel sekreter atamasina icişleri bakanlığı yazılır onda haklısınız

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mehmetsy @sbf12345 Son düzenleyen:

@sbf12345 Hocam bu sınavın olacağını haber verenlerdendiniz siz de, aslında bende sizin sınavınızın nasıl geçtiğini merak ediyordum. Özel değilse neden girmediniz hocam?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • K
                                kaimoğlan @kamikaze Son düzenleyen:

@kamikaze hocam bu tahmini 26 dogrunun icinde kac alan dogrusu olmasi gerekir sizce?

kamikaze 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • U
                                  ugur1144 Son düzenleyen:

Arkadaşlar memur grev sorusuna kamu hizmetlerinin sürekliliği ilkesi yazmak sıkıntı yaratırmı. Genelde sadece süreklilik ilkesi yazılmışda.

• M
                                    mehmetsy @ultras06 Son düzenleyen:

@ultras06 Hocam yanlışlar değil de bu dikkatsizlikler rahatsız ediyor insanı. umarım düşük kapatır

• kamikaze
                                      kamikaze Yasaklı @kaimoğlan Son düzenleyen:

@kaimoğlan geçen sene 17 alan yapıp listeye girmiştim.genel kültür doğrularınız ortalamanın üstündeyse daha azı da kurtarabilir.bu sadece benim yorumum tabi.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • S

Hergun bir soru eksiltiyorum belirsizlikler yuzunden24 e kadar indi .mülakat gelmez açıkçası bu saatten sonra .

• kamikaze
                                          kamikaze Yasaklı Son düzenleyen: kamikaze

İSKÂN KANUNU , Kanun No. 5543 Kabul Tarihi : 19/9/2006
                                          MADDE 39 – (1) Köy tüzel kişiliğine ait arsa ve araziler, köy ihtiyar heyetince karar verildiği takdirde bu Kanun kapsamında kullanılabilir. Bu tür arsa ve arazilerin kıymet takdiri köy ihtiyar heyetince yapılır, arsa ve arazinin hak sahiplerine satışından elde edilen para köy bütçesine gelir kaydedilir.
                                          köy sandığına alternatif olma ihtimali var diye düşünüyorum.

• K
                                            kaimoğlan @kamikaze Son düzenleyen:

@kamikaze 15.5 alan 11 gk umarim alani telafi eder ne diyelim 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 188
                                            • 189
                                            • 190
                                            • 191
                                            • 192
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 190 / 782
                                            • İlk ileti