2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes revize...
-
@OseneBuSene kolay gelsin
-
Cidden gereksiz muhabbetler dönmeye başladı . 30la kapatıyorsa ki bunun sapma puanıyla beraber en az 10 puan eklenip 85 civarı olması ve mülakata kalacak kişi sayısının 400 olması bana pek mantıklı gelmiyor.
-
@kemoenes :))))))))))))))))
-
Arkadaşlar, ben paylaşılan tahmini puanlara göre yorum yaptım. kişisel tahminimi istiyorsanız yazarım.
-
@odaklan25 herkesin yorumuna fikrine saygı duyoyorum ancak Trollük yapmanın manipüle etmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sınava ilk girişim tahminim 24 27 doğru arası ve 72 76 puan aralağında kapatacağıdır. Çünkü sıkışma bu aralıkta gözüküyor.
-
@odaklan25 bende öyle düşünüyorum.
-
@odaklan25 cok doğru bir yorum bende 28 diyorum 4 türkce+ 24 .
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanana kadar burda takılmamanızı öneririm. Çünkü burası artık yarar değil zarar vermeye başladı. Yani tahmin edilen sonuçlar komik olmaya başladı. O nedenle açıklanana kadar bekleyip buralarda yazanlara inanmamak en iyisi. Hele hele şu puan yazan sıralamaya inanın hiç itimat etmiyorum siz de etmeyin. Hazırlayan arkadaşa lafım yok yanlış anlaşılma olmasın.
-
@Priss çok değişik şeyler olmaya başladı hakikaten. Manipüle etmenin kime ne yararı var anlamak mümkün değil. Sanırım biraz vakit geçmesi için yapılan sohbetler. Geçen sene kazanan arkadaşlardan bir tanesi forumlarda şuanda uçanlar vadır, yüksek puanlar vadır itibar etme derken bunları kast etti sanırım şimdi daha iyi anlayabiliyorum.
-
@kemoenes Dostum bu her sınav sonu böyle oluyor ve ben cidden sinirleniyorum. Bu manipüleyi biz guy zamanında da yaşadık kaç tane arkadaş boşta kaldı. Korktu yazamadı edemedi vsvs. Yav yazıktır günahtır. Hiç mi akıllanmadınız hiç mi diğer sınavlardan pay biçmezsiniz. Son yapılan kaymakamlık sınavından hemen sonraki konuşmlara bir bakın aynı muhabbetler. Aynı sözler. Yok şöyle kapatır yok böyle kapatır. Matematik denen bir şey var. Akıl var mantık var. Her neyse...
-
@elbet1gun hocam benim fikrim bu. Tecrübem yok ancak öyle gözüküyor
-
aöf iktisat sahife 132 tam dışlama
Maliye Politikas›n›n Zay›f Etkileri
Para talebinin faize duyarlılığı sıfır ise yani para sadece işlem güdüsüyle talep ediliyorsa
LM eğrisi diktir. Genişlletici maliye politikas›, IS eğrisini sağa kaydırırken faiz
oranlar›n› yükseltir. Faiz oran›ndaki bu yükselşi ise yat›r›mlar› düşürecektir. Yat›r›mlardaki
bu azalş tam tam›na kamu harcamalar› artışına eşittir. Bu hâlde tam dışllama vard›r. Maliye politikas›n›n etkinliği s›-f›rd›r. Para politikas› ise maksimum etkinliktedir.
Maliye Politikas›n›n Zay›f Etkisi: Tam D›şlama Durumu -
Ve bence aklı selim olan mantıklı olan artık burada takılmasın GEREĞİ KALMADI ZATEN HERKES 80İNDE ÜSTÜNDE YAPMIŞ. boşuna vakit kaybetmeyelim
-
Asla üslubum olmayan bir şekilde şunları diyeyim. Daha önce 3 sınav 1 mülakata giren biri olarak 28-29 doğru manipülasyonlarına şaşıyorum. 28 doğru diyen arkadaslar kaymakamlık (p37 dahil) dönemi boyunca kaçla kapattığını bilmiyor galiba. Bu sınava kolay demeniz ayrıca şaşırtıcı. Bir öncekinde bana 26 ile gelmez dediler herkes 28-9 yapmış dediler. Onların kasıtlı olarak yaptıklarını sonradan anladım. Şunu üzülerek söylüyorum ki memurlar netten çıkanlar buraya gelmiş. Burayı da bırakmak en mantıklısı. (Bazı verimli ve güzel yorum yapan arkadaşları tenzih ediyorum )
-
@Priss kesinlikle katılıyorum kardeşim.
-
@görünür-el hocam katılıyorum . Boş muhabbetler manipüle etmeler başladı
-
@OseneBuSene 1 sene günde ortalama 10 saat çalıştım bu sınava,sınava Bi girdim o kadar basit geldi ki sorular hepsini yaptım rahat 33-34 doğrum var diye hesaplıyordum.Sınavdan çıktıktan sonra bir baktımki o kadar basit hatalar yapmışım ki anlatamam,Türkçe sorularının sonunu okumamışım bile o kadar doğru beklerken elimde 26 doğrum kaldı,diyeceğim o ki çoğu kişi böyle basit hatalar yaptı geçen senelere yakın bir puanla kapatacağını tahmin ediyorum.
-
@Dolaylı-tümleç aynı gorusteyim. platformlarda paylaşılan puanlara göre yorum yaptım...
-
Sınav bitti geldim burada geçen yıl gibi kapatır.sıkıntılı soru sayısı daha çok dedim.kolay molay değildi dedim.durmadınız arkamda bu manipililicilere ortam hazırladınız sakalda bıraktım ama neden böyle oldu