GUY MÜLAKAT SORULARI
-
3.komisyon işletme
1)özel usulsüzlük cezası nedir
2)diğer vergi cezaları
3) iktisadi kalkınma
4)rasyonel beklentiler
5)vergi ziyaı
6)peceleme
7)likidite nedir
8 ) kur çeşitleri -
Arkadaslar 5.komisyonda giren arkadaslara bir sorum var? Cok gergin tipler olduklari ve icerde bir bagirma cagirma durumu oldugu soylentileri var dogru mu?
-
@cag317 arkadasim 5.komisyonun cok gergin tipler oldugu icerde bagirdiklari falan soyleniyor dogru mu?
-
Bugun mulakata girdim. Bölümüm maliye. Bana sorulan sorular dis ticaret acigi veren bir ulkemiyiz ? Neden dis ticaret acigi veriyoruz ? Üçlü açmaz nedir ? Ülkemizde uygulanabilir mi ? Hangi döviz kurunu sistemini kullaniyoruz ? Döviz kuru cesitleri ? Vergi erozyonu nedir ? Kollektif sirket ortaklarinin borclardan dolayi sorumlulugu ? Anonim sirket ortaklarinin sorumlulugu ? Limited sirket ortaklarinin sorumlulugu ? Anonim sirlet yonetim kurulu uyelerinin sorumlulugu nedir ? Anonim sirket en az kaç kisiyle kurulur ? Kollektif sirket kac kisiyle kurulur ? Limited sirket kac kisiyle kurulur .. vs vs cook fazla soru sordular
-
@mülkiye1859 hangi komisyon ins 4 veya 5 tir bize denk gelmez
-
@mülkiye1859 benimde aynı kardeşim 8 soru sordular hatırladığim
-
@yldzkrc geçmiş olsun acile gidip etkili bir iğne vurdurursanız mülakat günü daha iyi hissedersiniz kendinizi en azından 12 saat ağrı hissetmezsiniz
-
@duranvarlık yok hocammm ben girdim cok guler yuzlulerdi
-
@d-ricardo teşekkür ederim ama öyle bir şey değil maalesef imkanım olsa bir dakika beklemez giderdim umarım sadece 5 dakika iyi olabileceğim bir zamanım olur tekrardan teşekkür ederim.
-
@duranvarlık mülakat başkanı gayet güleryüzlü hatta nerden geliyorsun dedi ankara deyince ankaradan ankaraya mı filan dedi bana güldü
-
@köyün-ağası 2. Komisyondu
-
@nomethod hatirladigim bunlar hatirlamadigim daha cook soru var
-
@campanella yok kanka nerde sermaye farkını be kayıtlı sermaye yi bilemedim
-
arkadaşlar ist.için mülakata girecem ama son sıralardayım ör;250 son ise 245 gibi.öğleden sonra gelsem bi problem olur mu?4. ve 5. komisyon kaçta bitirdiği hakkında bilginiz var mı
-
@by123 valla cok sagolun rahatlattiniz herkes Istanbul komisyonlarinin gergin oldugunu adaylari soru yonunden cok zorladigini iceride birine bagirdiklarini falan soyluyor.zaten stresliyim iyice gerilmistim cok sagolun
-
Ankara 1. komisyon (siyaset bilimi ve kamu yönetimi)
İdari işlemin öğeleri nelerdir?nasıl bir yargı yolu izlenir?
İptal ve tam yargı davası arasındaki farklar nelerdir?
Bir de örnek olay sordular ama anlamadımHerkese başarılar.
-
- Komisyon çok eğlenceli sanırım ordan çıkanlar hep güle oynaya çıktı.. ben 1. Komisyonda girdim bölüm maliye
Mali kar ticari kar farkı? Vergi hangisi üzerinden alınır?
Kurumlar vergisi mükellefleri kimler ? İş ortaklığı konsorsiyum farkı ?
Faiz dışı fazla nedir?
- Komisyon çok eğlenceli sanırım ordan çıkanlar hep güle oynaya çıktı.. ben 1. Komisyonda girdim bölüm maliye
-
@mülkiye1859 hocam kaçıncı komisyon?
-
@brkmrv ne güzel bilinebilecek sorular benim bölüm de kamu böyle sorular gelir umarım bana da
-
@mülkiye1859 çok tuhafıma gitti bu kadar soru sorulur mu yahu? Bence sizde çok şaşırmışsınızdır, peki sizden önce girenlere bu kadar sormuşlar mı?