2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@makif34 hevesim kirildi ve hayat sartlari maddi manevi sebepler
-
@sofuoglu O sizin bakış açınızın iyiliğinden güzelliğinden.Teşekkür ederim güzel sözleriniz için.Vaktimiz verimli geçsin istiyorum hocam.Faydalı olabiliyorsam ne mutlu Bunları araştırırken tekrar yapıyorum,yeni şeyler öğreniyorum benim için de faydalı oluyor.
-
@onuktekin Eyvallah hocam.
-
@onuktekin kardesim gercekten farkini hissettiriyosun hem belgeyle konusuyor hem de tarzinla kisiligini belli ediyosun Allah razi olsun.
-
@onuktekin hocam sizin tuttuğunuz bir puan listesi vardı yanılmıyorsam. ona göre sizce kaç doğru ile kapatılır bu sene? türkçe dahil.
-
@kaya06 ben de 2008 de kazanmıştım sınavı mülakata takıldım toparlanmam maddi manevi 9 yıl sürdü yaşadığın o duyguyu iyi bilirim hem de çok derinden Allah gönlüne göre versin
-
@onuktekin Estağfurullah hocam bazı arkadaşlar gibi olayları manipüle etmekten ziyade kanun ve akademik paylaşımlarla gerçekten faydalı paylaşımlar yapıyorsunuz. İnşallah sizin için iyi olur emeklerinizin karşılığını alırsınız.
-
@kaya06 Siz kendi iyiliğinizden dolayı öyle düşünüyorsunuz. Güzel düşünceleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.
-
@onuktekin estagfurullah kardesim forum siz gibiler sayesinde itibarini koruyor
-
@makif34 nasip kardesimm ne diyelim
-
@kaya06 seninki kısa sürer inşallah
-
Ösym her kaynağı ölçü olarak kabul etmiyor idare hukuku alaninda Metin Günday'in doktrinsel görüşlerinden yararlanilir.
-
@makif34 yoo pek niyetim yok cok zor benim icin
-
@sofuoglu Amin hocam.Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@makif34 siz niye biraktiniz devam mi tamam mi
-
Eğer ki idare hukuku anayasa hukuku açısından bir görüş varsa bunlarda Ergun Özbunun Şeref Gözübüyük Metin Günday esas alınır.
-
Arkadaşlar artık eğrisiyle doğrusuyla sınavın yazılı kısmı bitti hepimiz hayallerimizle buradayız inşallah güzel sonuçlarla mutlu oluruz ama bu işin en yorucu kısmı mülakat ve mülakat sonrası bekleme zamanıdır. Bence şimdiden kendinizi yıpratmayın inşallah mülakata kalırsak zaten baya yıpranacağız hatta içişlerinin binasını mercek altına alan arkadaşlar olacak:) inşallah rabbim herkesin emeğinin karşılığı verir.
-
@kaya06 girdim sınava cinderella man olmaya çalışıyorum son şansım bakalım
-
@hahamas Hocam hiç fikrim yok.
-
Arkadaşlar cevaplarım bu şekilde. Sizce durum nasıl? İlk kez sınava girdim. Kestiremiyorum durumu..
Bozkurt lotus davası
Cumhuriyetin ilanı2005
Dalgalı döviz kuru
(Özelleştirme idaresi başkanlığı)?Genel kurul
Kamu yararı
(14. Ek protokol)?Soru
45 gün
7 gün
2 ay
İçişleri bakanı
İçişleri bakanı
Başbakanlık