Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@emiemi hocam cevap yazin Bilgi edinilmistir , Beni aldığınız icin çok mutluyum . . . Arz ederim filan
-
@t-r-malthus kardeşim soruşturdum vmy olan arkadaşlarımdan.sadece kazandığımıza dair tebligatmış.önemli bir şey değil yani ama yine de gidin alın derim ben.tabi siz bilirsiniz
-
Tebligatta herhangi bir ek geldi mi peki? Sadece bilgi yazısı mı
-
@forumders Hocam eki yok sadece bilgi yazısı ben arayıp teyit ettirdim herhangi bir önemi veya yapmamız gereken bir işlem yokmuş
-
@e-m-z teşekkür ederim. Ek 1 var dediler de sanirim gonderilen evragi kastetmisler
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
bu zamanda referansı olmayan hiç bir kurum da işe giremez bu ;1+1=2 bu kadar basit
-
Arkadaşlar iyi akşamlar, evrak teslimi için duyurunun ne zaman geleceği, göreve ne zaman baslanilacagi hakkında duyumu olan ya da tahmini olan var mı?
-
Kazanan arkadaslar evraklar istenmis insallah ise baslama surecinizde hizli olur da biz guy yedekler olarak magdur olmadan yerlerinizi doldururuz.
-
tecilim bozulmuş 30 martta bitiyor. kurum sıkıntı yaratır mı üstadlar?
-
@jungss https://www.vdk.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FDuyurular%2F567proSSSCevaplardocx.pdf Kardeşim bu linkte sorunun cevabını bulabilirsin
-
@emiemi tşk ederim üstad. sanırım sıkıntı olmuyor.
-
@jungss yok kardeşim sıkıntı olmuyo diye biliyorum ben de.
-
Evrak teslim eden arkadaslar hepinize hayirli olsun. İse baslamak icin bir tarih verildi mi ya da bilgisi duyumu olan var midir?
-
ARKADASLAR ARANIZDA KİK İ KAZANAN ARKADAŞLAR VAR EĞER Kİ TERCİHİNİ KİK'TEN YANA KULLANMAYACAKLARSA ALLAH RIZASI İÇİN FERAGAT VERSİNLER BİZDE İYİCE YIPRANMAYALIM.
-
@ecinar Hem kik hemde vmy kazanan arkadaşlardan biri kesinlikle kiki tercih edecek diğer arkadaş hakkında bir bilgim yok.
-
Arkadaşlar merhaba, kazanan arkadaşlardan işe başlama tarihi ile ilgili bilgisi veya duyumu olan var mıdır? Guy yedekler burası sayesinde boşalacak kadroları dört gözle bekliyor. Bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi?
-
@ricardo34 kardeşim evraklar teslim edildi, gücenlik soruşturması başlatıldı ama muhtemelen işe başlama minumum 2 ay
-
@kizilderili peki hocam kurumu aradığınız zaman aşamalar hakkında bir bilgi veriliyor mu size şu anda hala güvenlik soruşturması aşamasında mı?
-
@mrtvrn07 bildiğim kadarıyla güvenlik soruşturmaları illere gönderildi 2 hafta kadar önce