2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
http://www.eximbank.gov.tr/TR,1925/bturk-eximbank-2017-yili-uzman-yardimciligi-ve-mufettis-.html
Bekleyenlere hayırlı olsun arkadaşlar
-
@genclerbirlikli neymiş efendim 2 mufettis alacaklarmis 6kiso sinava girecekmis haha gece gece iyi güldüm
-
Bankacılık uzman yrd sınav konuları EF SA NE
-
uzman yardımcısını kaç tane alacaklar onu unutmuşlar:)
-
@armindo Bir de klasik sınav Sınavı geçeni direk alsınlar mülakatla falan uğraşmasınlar hiç.
-
@eomer valla o kadar konuyu gorunce ben de testtir heralde yeaa dedim ama klasik oldugunu gorunce afalladim iyice yarışmacı arkadaslara basarilar diliyorum...
-
Eximbank sınavları çok çok zor oluyordu. 2012 olması lazım sınava giren daha sonra vmy olan bir üst devremiz söylemişti. Kazanamadığını söylememe gerek yok sanırım.
-
Eximin son alımından mülakat aşamasında elenmiş
biri olarak söyleyebilirim ki
puan verme hususunda çok cimri bir kurum. -
@mimar iibfden 1 yine müfettiş sayısı belli, uzman yardımcılığı için o da belli değil
-
@genclerbirlikli önceki senelerde 5 katı çağırılıyormuş bankacılık için yazılı sınava 310 kişiyi çağıracaklarsa 62 kişi alacaklar demektir fena değil aslında.
-
Kurum hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Devlet bankası mı özel banka mı? Yazılım Uzman Yardımcıları veya diğer uzman yardımcıları ne kadar maaş alıyor? Çalışma yeri neresi ? Exim Bankı daha önce de duymuştum ama şu soruları cevaplayacak kadar bilgim yok şimdiden teşekkür ederim.
-
@rmazandavulcusu bildiğim kadarıyla banka ihracatçı ve ithalatçılara kredi veriyor,destekliyor. Kurulus amacı bu. Adı üstünde zaten, ex(port)im(port)bank
-
@genclerbirlikli diğer sorular hakkında bilginiz var mı hocam?
-
Uzmanlarda 10 katını çağırdılar herhalde. O konuları 1 ayda yetiştirebilmek büyük başarı. Özel sektör imkanları iyidir.
-
@rmazandavulcusu okuldan kazanan biri vardı, istanbulda çalışıyor ama ankarada da şubesi var. Merkez istanbul olduğu için büyük ihtimal orda istihdam edilinir alınacak uzman yardımcıları. Maaşı da güzel diye hatırlıyorum ama tam rakam hatırlamıyorum.
-
@genclerbirlikli teşekkürler hocam.
-
P14 puanım 78.5 başvursam uzmanlığa gelir mi? Bide ben baraj uygulamasına dair bişey okumadım. Yorumlarda da sınavın aşırı zor olduğu yazıyor hiç gelin güvey olmamak daha iyi sanırsam.
-
Ben 85le basvurmuyorum size kolay gelsin
-
Ankara'da binası Kızılay'da sanıyorum İstanbul'da nerede bilmiyorum.
-
Geçen sene sınavına girdim gerçekten bu konuların çoğundan soru geldi ve gerçekten çok zordu sınav. Puan konusunda da baya cimriler başka bir seçeneğiniz varsa bulaşmayın derim bilindik konular değil çünkü