2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
@baumol hadi ya sgk 29 eylül son degil mi
-
Bu gün GIB'in resmi sitesine girdim. Bi bakayim kac personel var kadro durumu nedir diye bakayim dedim. Gördüklerim karşısında şaştim kaldim. Halihazirda GIB'e ait taşra kadrosu olarak 60.000 kisilik kadro var ama bunlardan 40.000l lik kismi dolu. Ustelik bu 40.000 lik kismin 17.000i 26 yildan fazladir gorev yapan kisilerden oluşuyor.
-
@bolulu giy kpss hangi puanla alıyor artık ilanda mı belli olacak ? Bu sistemde ilk kez ilana çıkacak değil mi?
-
@bfroki ilanda belli olur ama p48 puanını kullanacaktır. Çünkü geçen senlerde ilana çıktığında p35 puanini kullandi. P35 e yakin olan hatta benzeri olan p48dir. Bu snee ilana cikmadi ilana cikmasini bekliyoruz. Ama tam net sekilde mulakatlar bittikten ve sonuçlari açıklandıktan sonra belli olacaktir.
-
@bolulu sıralama 15580 puan 71.90 bize gelmez guy o zaman p48 olduğuna emin misiniz?
-
@bfroki hocam guy icin uygun olan puan türü geçen yillara nazan o puan türü var. Ne bilim olağanüstü birsey olur puan türünü degiştirirlerse ki bana gore cok zor bi ihtimal sıkıntı olur. Ama brn değişmeyeceği kanaatindeyim. Bu yuzden sizde bence önümüzdeki sene kpss icin calismakari hizlandirin ilan geldiginde basvurursunuz nasibinizde varsa girersiniz. Heee olmazsa zaten kpss var dersiniz insallah iyi bir calisma ile iyi puan alirsiniz diye düşünüyorum.
-
@bolulu bazı puan türleri iyi aslında 80üstü puanlar onlardan istense ilanlarda
-
@busus hocam 2018 kpss de olduktan sonra diyelim ki bi ilan geldi.puanlar mı sıralamalar mı baz alınıyor? eğer sınav kolay olursa dediğiniz gibi,bizim sıralamaların hiçbir önemi kalmaz..
-
@marjinalfaydali sıralama sadece kendi adına sınava girip girmeyeceğin konusunda tahminde bulunmanı sağlar. Asıl olan puandır puana göre başvuru yapılır ona göre listeler oluşur.
-
@bonus hocam bu sene sadece 2017 puanları olacak.bu sebeple sıralamalar ön planda ama seneye 2018 puanları da gelince aslolan puanlara geri dönülecek o halde.inşallah sınav öncesi bir guy gelir.zira şaşkınım çünkü puanım 73.81 ama sırama 12 binde.puana bakarsam iş yok.sıralamaya bakarsam umut var...
-
@marjinalfaydali doğru seçimle girersin önünden 2000 kişi çekilecek, sgk da 300 kişi alacak. yani 2300 kişi sıralamanı öne al. doğru seçimle o puana da gelir. 2014 te 75 puanın sıralaması 14 binlerde filandı ama gelmişti.
-
90 puanla 3 yıl atanamadık sız 73 puanla bır umut tebrıkler
-
@bonus hocam zaten yazacağım ya istanbul olacak ya doğu illeri.bakalım.nasibimizde varsa olur.
-
@murtii87 nasip diye birsey vardır değil mi?
çok tanıdığım oldu sizin puanlarınızı alan ama ya kurumda ya mulakatta elenen ama çok tanidiğim da oldu 75 le ilk girişte guy olan.
umut insanın içinde her zaman olmalı.bakın ben diyor muyum size o puanla 3 yıl atanamamayı nasıl başardınız diye? çünkü N A S İ P. -
@marjinalfaydali istanbul belli olmuyor puanı kısıtlama kendini batıda düşük kapatan yerlerde oldu 2014 te bursa antalya 80 puan ile kaparken 2015 te 73 ile kapadı 2017 de 82 ile değişiyor yani
-
@bonus hocam zaten doğudayım o sebeple.
batıya güvenemiyorum zira önceki alımla 73 le kapayan antalya bursa son guyda en yüksek kapatan iller oldu...doğuda oynama çok olmuyor hem.gerçi bu birazda kaç ilin açılacagı ve hangi iller olacagına bağlı. -
@marjinalfaydali tecrübemdir her zamanda tutat içine doğan yeri en çok istediğin yeri yaz tavsiyem yaşadığın il olsun ilk o yoksa ona en yakın illeri düşün
-
@bonus evet hocam.guy olan arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor..içimden eşimin memleketi yozgat veya yakın olduğum karsı yazmak geçiyor hep.Hayırlısı olsun.her ne olursa olsun çalışmaya devam.
-
Arkadaşlar guy için en erken ne zaman gelir diye düşünüyorsunuz? ?? Fikirleşelim
-
@irmak aralık ilan subat sinav