Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@darkpassenger ilk belirttiğim husus kurum yazılı puanı idi, yazımı tekrar okursanız göreceksiniz. Neyse uzatmanın bir manası yok siz kendi fikrinizi söylediniz keza ben de öyle, herkes için hayırlısı olsun.
ilk belirttiğinizin dışındakiler zaten @darkpassenger adlı üye tarafından ciddiye alınmamıştı. cevap verme zahmetinde bulunmamın tek nedeni belki yazdıklarımı okuyup, karanlıkta yolunu bulamayıp doğru bildiğini dile getiremeyenlereydi yani size değildi . iyi günler.
-
Arkadaşlar sizin de benim gibi mülakat anılarınız kesik kesik mi heyecandan bazı anları hatırlamıyorum, orda otururken ruhumla bedenim ayrıldı sanki konuşan ben değildim, bir de 3.komisyonda bana üçü de soru sordu. Sesim hep titredi son şansımdı umarım komisyon heyecanı anlar
-
@guyguycu Anıyı hatırlamamak mı? Ben bana sordukları ilk soruyu bile hatırlamıyorum.
-
@karakalpaklı sizin bağlantı komple kopmuş sanırım
-
Ben herşeyi hatırlıyorum girdi çıktı 5 dakka Türk işi nevimi Mengü misali
-
@yyy zaten fazla giren vardı o onu dengelemiştir
-
Torpil olmasa bence eleme şekli kemküm etmelerdir gözlere bakarak konuşulmaması olurdu diorum hep
-
@sweeney_todd işte en azından şansımız gene yüzde elli olmuştur diye umuyorum
-
@hipokrat dün kapida bizimle ilgilenen gorevli 10 gun icinde aciklanir dedi.
-
@yyy yedeğe de razıyım beklemeyi seviorum
-
@stefanzweig en geç çarşamba biter
-
@mimar alla alla?? ben 2015 mezunuyum 2018 geldi neredeyse ve girebildigim tek guy sinavi bu oldu.
siz bu sekilde bencilce ve mantiksizca konusursaniz o zaman benim de sunu demeye hakkim var:
2015ten once yilda 2 defa alim oluyordu, o zaman atansaydiniz bana neee??
ama senin kadar bencil degilim ve oradaki insanlari gorunce ilk girenmis, 10. girismis, yaşı 30mus 22ymis hic onemli degil; ise ihtiyaci olanin alinmasini diliyorum.
bu bencil kafa yapısındakileri de allah a havalr ediyorum.
-
@stefanzweig kesinlikle katılıyorum içimi dökmüşsün .
-
@stefanzweig mimar arkadaşımızda metal yorgunluğu başlamıştı forum yönetimi tarafından ihraç edildi hocam ve söylediklerinize de harfiyen katılıyorum
-
- komisyon maliye
- Soru cevap şeklinde tanıtma faslı geçti
- Üniversitede ev arkadaşlarımın fetoyla bağlantısı olup olmadığı soruldu sence varmıdır dediler
- Devlet harcamalarının artış nedenlerı. Gerçekte artış nedenlerıni açıklattırdılar.
- Bütçe kapatma yöntemleri
- Tarh yöntemleri
- Tarh ve tahsil zamanaşımı
ilk mülakat heyecanı olsa gerek o otururken ceketimi açmayı unuttum kalkarkende o mahcubiyetle açtım tekrar kapadım
-
Listede adımı goremezsem ne yaparım bilmiyorum. Allah yardımcımiz olsun
-
@quesnay geçmiş olsun hocam ikinci tarzda bir soruyu da ilk defa sizden duydum enteresan alenen sorulması da
-
@sınavstilisti Mülakat sürecini atlattıktan sonra ben de 1 haftadır bunu düşünüyorum.
-
@quesnay ben hic açmadim hep kapaliydi nolur ki
-
@guyguycu aynen böyle oldu bu yuzden kotu gectı dıyorm