TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2801252
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Quesnay
      Quesnay @aycan Son düzenleyen:

@aycan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

@quesnay bu birinci komisyondakiler ne tatlı insanlar ya ne guzel bölümden sorup germemişler genel olarak 🙂 gecmis olsun hocam bu arada 🙂

Bana fazlasıyla ciddiydiler 🙂

" Laissez Faire, Laissez Passer"

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • G
        gamzee @Cerkes46 Son düzenleyen:

@cerkes46 Ya hani zaten bi yerle bağlantısı olanları almasınlar buna dediğimiz bişey yok zaten. Orada hani bianda böyle sorular sormaları açıkçası olumsuz etkiledi bağlantısı yok diyorsun tekrar soruyorlar bağlantısı var mıydı? Bu yüzden mülakata bile adepte olamıyorsun ? Yani zaten varsa güvenlik soruşturmasında çıkar.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • S
          sweeney_todd Son düzenleyen:

Umarım öğretmenlikte uygun görmediğimiz adaylara düşük verdik demişlerdi öle bir durum yaşanmaz sizler adına

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            Reckless @Cerkes46 Son düzenleyen:

@cerkes46 mulakatlar kayit altina filan alınmıyor. tutanak bile yok ortada

• M
              maliyeciniz @gamzee Son düzenleyen:

@gamzee dünya saçması bi durum ya aylarca hazırlanıp karşılarına çıkıyosun gelen ilk soruya bak üstünde oluşturduğu yüke bak.Niye böyle dediler ki şimdi demekten mülakatın nasıl bittiğini anlamazsın.Hiç etik değil bu durumlar mesleği hak ettikten sonrakî soruşturma aşamasında çıkıyor zaten ortaya.Komisyonun görevi bu değil,yazık günah.Sadece iyiki denk gelmemiş diyebiliyorum.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • L
                lasans Son düzenleyen:

Merhaba bölüm uli 2.komisyon
                BM Güvenlik Konseyi daimi üyeler
                Şangay beşlisi + 1
                KDV ÖTV anlat
                Borsa nedir
                Borsa, bankalar,sahibinden.com ortak özelliği
                Bedavacılık ne örnek ver
                Öğretim görevlisiyim üni den aldığım aylık ne ? Konferanslardan kitaplardan aldıgim para ne ?
                GSYH tutarı?
                Hatirlamadigim 1 2 soru daha var.

• R
                  Reckless @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu senin bu mülakatta basari kriterlerin de cok komikmis. Böyle kriterler olduğunu veya olabileceğini mi düşünüyorsun . Nerde yasiyorsun sen

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • sofuoglu
                    sofuoglu @Reckless Son düzenleyen:

@reckless yahu ben fikrimi söyledim sen fikrini söyledin kapandı mevzu hala kaşıyorsun. Yasak yedin yeni hesapla döndün, yine aynı çizgide devam ediyorsun.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • G
                      gamzee @maliyeciniz Son düzenleyen:

@maliyeciniz Dediğinizde haklısınız 2014 mezunuyum 3 yıldan belli oturup KPSS ye çalışıyorum ilk KPSS A grubunda ilk mülakatım moralin çok bozuldu o esnada ne diyeceğini şaşırdım soruları bilip bilediğimi bile düşünemiyorum orda açıkçası benim kaldığım yerin bi yerle bağlantısı olmamasına rağmen bi yerle bağlantılı olmadığına ikna oldular mı diye soru işaretleriyle mülakattan çıktım.Ev arkadşaların ne iş yapıyor diye sorular su 3 memur kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa 3 arkadaşım hala niye görev başında olsun anlamadım elenirsem sırf kendimi inandıramadım diye elendiğimi kabulleceğim aslında işin gerçek yüzü farklı refaransım felan olmadığı için elemek için bahanemi aradılar bende anlamadım kafam hala allakbulak.Yo hani kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa elensem zoruma gitmeyecek 😞

• R
                        Reckless @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu nasi konusacagimi sana soracak değilim. Sacma sapan cikarimlar yapip durma

• sofuoglu
                          sofuoglu @Reckless Son düzenleyen:

@reckless peki

• 1
                            1903bjk Son düzenleyen:

Bi ülkenin gençlerinin psikolojileriyle ancak bu kadar oynanabilir.
                            Yazik, üzülüyorum halimize.
                            Mülakatimin oldugu gün soyle bi etrafa baktim da, kimisi amacsizca ordan oraya yuruyodu, kimisi eli cenesinde yere bakip kara kara dusunuyodu, kimisi kaygili bi sekilde ders calisiyodu..
                            Bi umut gidiyoruz butun sartlari zorlayarak.Stres, gerginlik, kaygi, ve en onemlisi AILELERIMIZIN BEKLENTISI cabasi..karsilasilan sorulara bak.Ne sorulan soru sayisi ve zorluk dereceleri esit, ne de stres yonetimini olcme konusunda adil bi degerlendirme yapilabilcek ortam var.

Söylencek cok sey var da neyse...

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                            • darkpassenger
                              darkpassenger Son düzenleyen:

Arkadaşlar sakin olun banada üniversitede kimle kaldığımı sordular bende söyledim adı ne şuan ne iş yapıyor dediler söyledim. Kaldı ki ne benim ne ailemden birinin herhangi bir terör örgütü ve adlı vakayla çok şükür uzaktan yakından biseyimiz yok kaldiki ben kardeşim ve yakinlarim kamudayiz ve hiç kimseye de bu olaylardan dolayı bı sorun sıkıntı yaşamadık. Ne maksatla soruldu bilmiyorum ama kendimden ve ailemden eminim tertemiz sicilimiz Allah'a şükür.

“Masallar; küçükken uyuyuncaya kadar, büyüyünce de uyanana kadardır.”

• Z
                                zesiphuher @sweeney_todd Son düzenleyen:

@sweeney_todd merhaba, yedek olunca ne oluyor acaba?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • B
                                  by123 Son düzenleyen:

Bir arkadasima da hangi yurtta kaldin diye sormuslar baglantisi varmiydi diye. Bu oluyor soruluyor. Aday açisindan evet biraz yük oluşturuyor fakat sizi bu sebepten elemezler. Guvenlik sorusturmanizi yapan onlar değil. Başka hareketi beğenmezler orasi ayri konu tabi. Bende en cok şunu dusuniyorum 1-3 soru sorulmus bazi adaylara bazilarina bana oldugu gibi ozellikle komisyon 5te çok ssoru sorulmuş bana 11 soru geldi soru icinden sorular toplamiyla. Şimdi bu az soru neye gore soruluyor burada nasil bir ayrim yapilacak. Mesela 4. Komisyonda yanlis soyleyen kisilere mudahale edilmemis bazilarina. Kriterin ne olduğunu düsünüyorum isin icinden cikamiyorum. Az sorulan neden bu kdr az soruldu çok sorulan neden bu kadar cok soruldu kavgasinda. Artik elimizden gelenin her seyin en fazlasini yaptigimiza inaniyorum. Sabirla beklememiz bile bunun en buyuk gostergemiz. Gerisi tevekkul once rabbimin sonra komisyonun takdiri. Kalp kirip birbirinize yürümeyin arkadaşlarim bu dunya bugun var yarin yok. Kimsenin kimse de kalp kirma hakki kalmasin, her şey olacağina varacak. Hayirlisi olsun herkes icin iyi geceler.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                  • S
                                    sweeney_todd @zesiphuher Son düzenleyen:

@zesiphuher yedekte önündekiler giderse sırayla çağrılırsın ve İstanbul için güvdnlikmsoruşturması ve başka kurumlara kayacak 150
                                    Kişi çıkar ben inşallah ilk 1000 e gireyim diorum hedefi düşürüyoruz 😂
                                    O listenin ilk sırasında olacak şahısada tebrikler 3 dakkada komisyona nasıl bir intibah vermiş diye düşünürüm

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      sweeney_todd @by123 Son düzenleyen:

@by123 öğretmenlere yapılanlar yapılmaz umarım

• sofuoglu
                                        sofuoglu Son düzenleyen:

Söylenildiği gibi sizce açıklanması 10-15 günü bulur mu ben nedense erken açıklanacağını düşünüyorum. 9 Ekim Pazartesi günü mesela, belki de öyle düşünmek istiyorum 🙂

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • 1
                                          1903bjk @sofuoglu Son düzenleyen:

@sofuoglu
                                          Gelin biz 10-15 gibi dusunelim.Forumda ne zaman olumsuz bi hava olsa guzel seyler oluyo😃 boyle dusunursek belki pazartesi aciklanir😃

"Eskiden yaşansa dokuz köyü ateşe vereceğin şeylere zamanla kibrit bile yakmıyorsun."

sofuoglu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • S
                                            sweeney_todd @gamzee Son düzenleyen:

@gamzee ilginç polis yurdunda kalmanın faydaları 😂

• 1
                                            • 2
                                            • 252
                                            • 253
                                            • 254
                                            • 255
                                            • 256
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 254 / 523
                                            • İlk ileti