Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
- 

@yyy birilerin zorlamasıyla verdıgı cevaplar ıcın haklısın, ama durduk yere kımse sıkıstırmadan kendi yazdıklarında genelde haklı cıkıyor. 
- 

@yyy katılıyorum hocam gece yarılarına kadar bekletti sınav sonuçları açıklancak diye sonra yatın uyuyun yazdı. Artık tuğrul hocayada güvenemiyorum  
- 

@yyy aynen öyle hocam ben de tutturduğu birşey görmedim. 
- 

Tugrul hocaninki hissiyattan başka değil bnce 
- 

@yyy bu son süreci bilmiom ama benim takip ettiğim dönemlerde yanılttığı olmamıştı vala ne dese çıkıyodu.Üzüldüm şimdi guy süreci tuğrul hocayı da yıpratmış desenize:) 
- 

Ben de önceki süreci bilmem ama bizde yazdığı tek bir şey bile çıkmadı  neyse olsun ilgileniyo en azından neyse olsun ilgileniyo en azından
- 

@aycan heyecan bayılırım diye korkuyorum:) 
- 

@turkkızı açıklandığını görünce önce kapıya ambulans çektirin hocam sonra bakın listeye siz GİB'e lazımsınız  
- 

Geçen sene de yaşamıştım bu heyecanı yine başladık.Hakkımızda hayırlısı olsun artık 
- 

@aycan :)))) İnşallah Gib de sizin gibi düşünüyordur hocam  
- 

Arkadaşlar bu gece açıklanmaz önceden olsa açıklanır derdim ama mülakatlar pazartesinden itibaren incelenmeye başlanacak 1 hafta 10 güne açıklanacak. 
- 

@miltonfriedman nereden aldın hocam bu bilgiyi 
- 

şu an forumda dostluk ve kardeşlik havası esiyor. bu gece açıklanmaz. azıcık birbirimize mi girsek :))) 
- 

@aycan sizi kaymakamlık başlığına alalım  
- 

buradan alıp yürüyenler olur çok bulaşmayın hocam derim :):) 
- 

@aycan evet bura karışmadan hiç bi sonuç gelmiyor  
- 

@burcuburcu :)) hocam oradaki kaosun kimseye faydası yok. bu başlıkta biz ne zaman birbirimize düşsek bir şeyler açıklandı. Totem belki yine tutar diye umut ediyorum :)) 
- 

@miltonfriedman nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hocam bizi de bilgilendirseniz 
- 

@yyy biraz daha bekleyelim karışmazsa tüm okları kendime çekmek pahasına bir şeyler yapabilirim :))) 
- 

f5 tuşuyla bikaç yıldır baya samimi olduk bırak be kardeşim peşimi artık işimize gücümüze bakalım diyesim geldi şuan boyle hisseden bir benim galiba burada