Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@fact0riel bu hafta içi açıklanıcağı kesin de her ertesi gün beklentiye girmemek de gerek bence android kullanan arkadaşlar @davetsiz hocamın belirttiği "Web Alert" programını indirip, gib sınav duyurularındaki http'yi oraya yazsın ve orada bir değişiklik olduğunda haberi direk gelsin öteki türlü her saat dakika açıklanacak diye beklemek de yıpratır
-
@deepblue ya bu umut dünyası çok fena bişi dimi bende benzer bişi düşünüyodum belli bi saatte sistem açılsın şeklinde yapmışlardır belki die
-
@sofuoglu Gidip bakan arkadaşa helal olsun ama ne güzel bişey yazmış
-
@sofuoglu yükledim fakat beklenti yani işte onun tek yararı sürekli gib sayfasına girmiyoruz
-
Fırtına öncesi sesizlik mi yoksa bu herkes nerdee?
-
Herkese iyi akşamlar Çarşamba 17.30-02.00 arası açıklanacak bilgisi geldi. Yanlış çıkarsa asılsız çıkarsa şimdiden hepinizden özür dilerim kardeşlerim. Haklarınızı helal edin. Ateşe atlıyorum bunu yazarak ama yine de tepkilere aldırış etmemeye çalışacağım
-
@priss ne tepkisi hocam siz de bizler için paylaşıyorsunuz inşallah doğrudur değilse de canınız saolsun söylemeniz yeter
-
vaziyet alın burası karışacak
-
@priss eyvallah hocam sizde aldığınız bilgiyi paylaşıyorsunuz ki doğru çıkmama ihtimali de var en nihayetinde. @antiprisssss pusuya yatmış bekliyordur çarşamba gününü açıklanmazsa diye
-
Allah rızası için bunun bir duyum olduğunu ve kuldan gelip kula gittiğini unutmadan yargılayın. Dediğim gibi aracıyım bana gelen mesajı resim ekleyebilsem aynen atacağım ama ekleyemiyorum. Üstattan 5 dakika önce geldi gözün aydın diye. Nolur Perşembe ya da cuma açıklanırsa hani ulan nerde laflarını işitmeyim.
-
keşke şimdi açıklanıpta haksız çıksan @Priss ne güzel olur :))
-
Olur mu öyle şey hocam, haftaya açıklansa bile laf etmeyiz. Çok sağolun bilgi için.
-
@fact0riel keşke dostum hemen şimdi açıklansa da ben haksız çıksam. Kabulümdür
-
@priss verdiğiniz bu emekler için size minnettarım.Doğru ya da yanlış çıkması mühim değil uğraşıyor,emek veriyor ve bizleri yalnız bırakmıyor oluşunuz yeter artar bile
-
@Priss çarşambaya kadar burayı sel alır.
-
Teşekkür ederiz @priss bey
-
@priss kardeşim ozaman bütün illerbellidir değil mi belki İstanbul hariç
-
@james-buchanan o gemi gelecek
-
@hipokrat sanıyorum öyledir
-
@mesnetsiz rica ederim dostum