2250 zabıt katibi 250 mübaşir alımı
-
-
hayırlı uğurlu olsun ve klavyesi iyi olmayanlar lütfen ikm veya mübaşirliğe başvursun.
-
@burcuburcu aynen katılıyorum, o gün geçerim 90 ı diye düşünmeyin çalışmadan geçemezsiniz. Milletin önünü tıkamayın.
-
@genclerbirlikli neden milletin önü tıkanmış olacak ki? rekabet güzel bişeydir, ki zaten iyiysen, iyi olduğunu düşünüyorsan klavyede; bunu dert etmezsin.
-
@furkanbey hocam şöyle düşün KPSS puanı benden yüksek örneğin ama dakika da 15 kelime yazıyor bu arkadaşın başvurması dalga geçmek gibi bir şey.
-
@furkanbey hocam sınav sonucu listelerine bakarsan gitmeyen de çok 40 50 kelime yazan da yok. Anlatmaya çalıştığım şu, insanlar puanım var diye başvuruyor, oo klavye sınavı neymiş ben kaç senedir bilgisayar kullanıyorum hallederiz diyor ama ya sınava gelince patlıyor ya da aman ben yapamam diye sınava bile gitmiyor.
Sözüm klavye çalışan arkadaşlara değil, klavye sınavından bi haber olup puanım var başvurayım zihniyetindeki arkadaşlara. Bunlar klavyede yazabilen insanların önünü tıkıyor işte. Sınav sonuçlarına baksaniz ne dediğimi anlarsınız.
-
@burcuburcu evet dediğiniz tam da öyle. malesef o durum o kişinin insafına, vicdanına kalmış oluyor.
@genclerbirlikli kusura bakayın bilmiyordum o tarz insanların epey çoğunluk olduğunu. benim de aman aman bir p3 puanım ve klavye kullanımım yok ancak -sanırım- artık q klavye de varmış uygulama kısmında. o yüzden başvursam mı yoksa durduk yere 1 kişinin hakkını mı yiyorum diye düşünüyordum.. -
@furkanbey internette metinler var, kendinizi bir deneyin, 3 dkda 90 a yakınsanız başvurun. Çok uzaksanız ( 30,35,40..) ikmlere odaklanmak daha yararlı olur.
-
çok teşekkürler @genclerbirlikli , var ol. sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@furkanbey eyvallah hocam sizin de hakkinizda hayırlısı olsun
-
71 puanım var gelmez değil mi?
-
@busus istanbul gelebilir
-
@genclerbirlikli şu istanbuldan bi kurtulamadım guy istanbulu yazmadım diye gitti elimden bunda hiç yazmam sanırım
-
@busus bi de ankarayi dene o zaman hocam ihtimal var istanbul kadar olmasa da
-
@genclerbirlikli inşallah teşekkürler
-
@busus rica ederim
-
arkadaslar üniversitede bilgisayar dersi almıstık gectim acaba biz transkrip mi ekleyeceğiz belgelere???
-
@kurumsinavi eklemeniz gerekiyor diye biliyorum.