Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tam uyucam diyorum son yorumlara bakayım yine bir heyecan kaplıyor içimi bari 12.30 a kadar gelse
-
@davetsiz filmi izledin sanırım:)
-
Gözüm bozuldu artık sayfaları takip etmekten:-( Dış dünyayla resmen bağlantım kopmuş gibi ne olup bitiyor farkında bile değilim telefonun içinde yaşıyorum resmen.
-
@kzxp, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz filmi izledin sanırım:)
Senden de bir şey kaçmıyor
-
Önceki sonuç gece 3 te geldiyse her an gelebilir ama üstadlar da bu gece gelmez diyo arafta kaldık yeminle
-
@davetsiz efsanem sayılır
-
Artık forumdan kendi üstadımızı çıkarmanın vakti geldi de geçiyor ( de'leri nolur nolmaz diye hepsini ayrı yazarım onu dikkate almayın)
-
2015 aralık alımı mülakattan sonraki Çarşamba açıklandı arkadaştan biliyorum
2015 mayıs cumartesi gece açıklandı 10 gibi kendimden biliyorum
Öncekilerin bazısı gecesi pazar sabahı hiçbiri haftaya sarkmadı muhtemelen bu dA son alım gibi Çarşamba yani artık bugün mesai bitimine doğru gelir yazılı sınav sonucu gibi -
@sweeney_todd Eskisi gibi işler işlemiyormuş daha özenli davranmaya çalışıyorlarmış.
-
millet uyudumu naptı
-
@ricardian uyumadık tabi ki sayfayı yenilemekle meşgulüz
-
Uyku da gelmiyor ki tel elimizde bakınıp duruyoz
-
@smith gib Nev i şahsına münhasır kuruluştur amenna ben bugün beşten sonra yayınlarlar diyorum daha da uZamaz kim kaldı gitti görürüz sabah vatandaşla güreşmeye devam umarım şu andaki yerde misyonu tamamlamışımdır kimse kalmadı zaten tükendim tayin Yok o yok bu tok arkadaşlık Yok yeni insanlar ve sevdiğim kötü olsada bir kurum benim olsun aidiyet olsun aidiyet olmadı mı patlıyorsun
-
İlan bekle sınav sonucu bekle mülakat bekle. Bi iftar saatine yakın bu kadar heyecanla bekliyordum şimdi bir de gib çıktı. Sabrı öğreniyoruz böyle böyle dostlar
-
@burcudml aslında tetikteyiz diyosunuz
-
@issi-35 bizi bitirdiler bizde böyle sınanıyoruz
-
@sweeney_todd Biliyorum dostum ptt de çalışıyorsun kolay değil bir günde sayısız insanla karşılaşıyorsun baya yorucu oluyordu.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
-
@smith ifşa nokta com
E devlet lazım olursa dön pardon yaşam şifresi diyen yurdum insanı iş değil insanlar zor anlayışsız altına yap gerekirse diyen bile çıkar idareciler yönetim tayin vermez başka ilden istediğim yere senden sonra girenin çıkar sen istanbuldasın ahbap çavuş ilişkisi son nokta iptal onayı verip iptali yapan Adamım pc bilmeyen insanlar ayrım son noktada nabalım kader umarım KaderimiZ değişmiştir değişmemişse de edecek birşey Yok
Mülakat yapıp mevzuata aykırı olduğunu bilmeyen bir kurum ayrıca -
@issi-35 Ahmet kayadan sabır kalmadı gelsin gecenin karanlığını parçalasın yataktan kalktım balkona çıkıp sigara yaktım ahhh ahhh dertlerim bari buradan insanlar mutlu olsun aileler hepimizin umarım kimse olmadı demeZ herkes evet oldu desin şu yorumu yapanlar
-
@sweeney_todd
Lütfen noktalama işareti kullan lütfeeeenn