Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bekara karı boşamak kolay derler işssiz kalmışlar mı hıc sorun bakalım realite önemli kuru boş edebiyat cekecek halimiz kalmadı malesef
-
Arkadaslar sayfayi mesgul etmeyin buraya bakan insanlar duyum ile ilgili bilgisel gormek istiyor.
-
@james-buchanan kardeşim sakin olun arkadaş kötü birşey söylememiş Sonuç olarak mutlu olmaktan bahsetmiş. Kallavi ünvanlı bol paralı bir meslekte mutsuz olacağıma ben de kendi halinde ünvan ve yeterli parayla mutlu olmak isterim.
-
@priss hocam inş bugun er ya da geç saat bekliyoruz inş değil mi:))
-
@bonus rica ederim
-
@ricardian İnşallah günümüz bayram olur. Ne diyelim uzatmasınlar bu işleri. Öğleden sonra da bir görüşme yapacağım varsa yeni şeyler yazarım buraya.
-
burda bir sohbet ortamı oluşturuluyor. Sonuçlar bu gün yarın belli olacak daha neyin duyumu bekleniyor ki priss arkadaşımızda zaten yeterince duyumlarını paylaştı. Burda her konuda sohbet edilemeyecek mi. Sayfayı meşgul mu ediyoruz yani. Peki özür dileriz bir daha da yazmayız foruma...
-
@bonus sohbete uygun sayfalar mevcut
-
@jakuppp bu sayfada da bu hafta sonuç dışında şeyler konuşuldu geriye dönüp bakarsan görürsünüz. Neyse iyi günler
-
@priss hocam bazı insanlar doğru şeylerden bahsederken samimiyet içermeyen ifadeler kullanırlar zira burda altkurul guy atama bekleyen işsiz bir çoğunluğa @üstkurullu06 diye bir rumuxla herşey il değil demek bana komik geliyor.Burdaki hiç kimse para için mutsuzluğu tercih etmiyo,paranın her şey olmadığını pek tabi herkes biliyo ama parasız olmadığını da herkes biliyo.Herkesin ana babası üniversite bitince oğlum kızım iş sahibi olsun diye bekliyo.Ben de 4 yıldır bu süreçteyim ve benim atanmamı dört gözle bekleyen babama' hadi bırak artık kamyon altında yatmayı sen yeterince kazandın şimdi sıra bizde' diyememenin,ona bu haberi veremesen kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum bir yıldır.Burdaki insanlar için mutluluğun ne olduğunu bilmeden atıp tutulması zerre samimi gelmiyo,şu forumun en az %80i ailesi için istiyo bişeyleri para için değil.Allah herkese gönlündekini versin inşallah
-
Evet tartışmalar gene baş gösterdi doğru yoldayız! şaka bi yana kırmayalım birbirimizi. Üst kuruldaki arkadaş kötü bi şey söylememiş siz stresten konunun özünü göremiyorsunuz. Bu mülakatta yarımız elenecek onlara teselli niteliğinde bi yazı yazmış sadece. Burda sohbet etmeyin diyen arkadaşlarda rahatsızlarsa buraya girmesinler artık en fazla iki gün daha sabretsinler ki ona bile gerek kalmayacak gelecek sonuç.
-
onu bunu boşverinde guy olak guy guy
-
@yyy hocam o zaman vakti gelince elenenlerimize ayrı bi başlık açıp orda telkin etsin.Burda kıt kaynaklarla sonsuz ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz
-
@maliyeciniz Kardeşim dediklerinin altına imzamı atarım. Çok iyi anlatmışsın durumu. Dediklerinin aynısını ben de zamanında yaşadım. @üstkurullu06 arkadaşın özünde demek istediği şeylere katıldığım için yazdım onu. İçerik olarak bize önemli olanın mutlu olmak olduğunu söylediği içindi yani. Zor tabi iş sahibi olmak aileyi sevindirmek bunlar çok güzel duygular. Allah en yakın zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
-
herkes fazlasıyla gergin iş sahibi olan arkadaslar kötü niyetle bişey demiyo belki ama onlardan ricam iş bekleyen arkadasların duygularını bilerek konusmaları para iş hersey değil gibi konusmalar tabi senin tuzun kuru gibi tepkilerle karsılanıyor kimsede kötü niyet yok hayırlısını isteyelim
-
@maliyeciniz hocam herkes kendince yardımcı olmaya çalışıyor işte kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum
-
@yyy kötü niyetli kesinlikle diyemem ama iyi niyetse de şu an yanlış yer ve yanlış zaman.Yine de canı saolsun Allah rızkını bol etsin @üstkurullu06
-
forumun en sancılı başlığıdır bu unutursak kalbimiz kurusun. Yıldız atıp en başa tutturulmalı bu başlık ki ibret olsun ileride atanacak arkadaşlara
-
Kimse artık memurları kullanmıyor ordaki dostlar burda mı ki acaba az kavga etmedik
-
@priss hocam memurluk her şey demek değil diyerek mutluluğun daha önemli olduğunu kastetmiş. evet teselli niteliğinde bir yazı yazmış. kendi eşini de memur yapmak istiyor. haa kazanamazsa tekrar girer sınava tekrar, tekrar ve tekrar. sonuç olarak memurluk her şey demek değil.