2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@aliserdar-çetin Bu arada Türkçe iddianıza yüzde yüz katılıyorum,bu sınavın belirleyicisi tam anlamıyla Türkçe olacak ve standart sapmada Genel yetenek sorularının sanılanın aksine daha belirleyici olacağına inanıyorum.
-
@sabo35 alan ve gygk puanlarının arasındaki farkın fazla olması standart sapmadan kaynaklı değil, alanın 0,6 ile gygk nın 0,4 ile çarpıldığı için oluşuyor
-
@sabo35 dostum, senin geçen sınavda puanın ve doğru sayın kaçtı. .ayrıntılı bilgi verirmisin..
-
@can-mavi Hocam bi sorum olacak,alandan 17.5 gy-gk' den türkçe dahil 11 netim olduğunu var sayarsak,17.50.6+110.4:13.3*2:29.8 Ham puan bu şekilde mi hesaplanıyor?
-
@daywalkers ancak bu kadar oluyor hocam sınav stresi ortamı derken çalıştık emek verdik hocam hepimiz inşallah türkçeden gelen netler kurtarır
-
@can-mavi Pardon,hesaplamada 14.9 * 2:29.8 olacaktı.
-
@sabo35 her soru kaç puan ise ilk önce onlar toplanıyor daha sonra alan için 0,6 gygk için 0,4 ile çarpılıyor, daha sonra standart sapma ekleniyor
-
@can-mavi Tamam hocam anladım,teşekkür ederim.
-
@can-mavi can hocam gönderilerinizi takip ediyorum, yetkin birisiniz lakin bu yüz kişilik listeyi görünce türkçe hariç 21,5 yapan benim ümidim kalmadı ama siz 24-25 ile kapatacak diyorsunuz bunu dayandırdığınız şey nedir ümidimin devam etmesi için soruyorum
-
@mgg Doğru sayımı 23 veya 24 olarak hatırlıyorum,puanım 72.77 olarak hesaplanmıştı,sıralamam ise 427 idi hocam.
-
@sabo35 sınav aciklanmadan öncede doğru sayınızı 23 24 olarak mı hesapliyordunuz düşme veya fazla gelme durumu oldu mu ?
-
@sabo35 Eyvallah hocam..
Bu veriler daha net öngörüde bulunmak için önemli. . -
Mesela benim alanda 14,5 .toplam 36.25 puan .0,6ile çarptm .21,75 .gygk Türkçeile 9 .puan olarak 23 puan civarında .0,4ile çarpınca 9 _9.5arasi puan yaoar top kanda 30-31 arası 2 ile çarpıp ham puanı buluyoruz .62 fln yapar .gerisi standart sapmaya kalmış .
-
Arkadaslar merhaba, yeni uye oldum,sinav icin ins kazaniriz, toplam turkcesiz 18.5 dogrum var turkce 3 en kotu en iyi 4 bekliyorum, forumda konusulmustur muhakkak dissalik,dislama etkisi ve imar bayindirlik yaptim bunlardan puan alma sansim nedir ve sinav icin umutlanmalimiyim gelme sansi varmidir, cevaplariniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden.
-
@sayyasaw, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar merhaba, yeni uye oldum,sinav icin ins kazaniriz, toplam turkcesiz 18.5 dogrum var turkce 3 en kotu en iyi 4 bekliyorum, forumda konusulmustur muhakkak dissalik,dislama etkisi ve imar bayindirlik yaptim bunlardan puan alma sansim nedir ve sinav icin umutlanmalimiyim gelme sansi varmidir, cevaplariniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden.
Sadece dislamadan alırsın gibi.
-
@miray Açıkçası dediğim gibi beklentim 23-24 civarıydı ama muhtemelen standart sapmanın etkisiyle puanım 72.77 olarak gelmişti.Sınav kağıdımı inceleme imkanım olmadı ne yazık ki.
-
-
Sınavın ilk gününden bugune kadar tekrarladım yine tekrar edeyim Alan ağırlıklı 24-24.5 Gy-Gk ağırlıklı 25-25.5 kapatır sınav
-
@kymkm şu alan netleri ve gygk netlerini bir tabloda kaç puan ettiğini gösteren tabloyu paylaşırsak daha net bir değerlendirme olu
-
![alt metni](<a href="http://dosya.co/arvv1meze0zj/6yqJyE.png.html" target="_blank">6yqJyE.png - 292 KB</a>
)