16 Eki 2017 22:39

Selamın Aleyküm arkadaşlar çok şükür bu kez Allahım bize hayırlısı ile ekmek kapısı nasip etti.Sizden tek ricam vazgeçmeyin bir gün mutlaka olacaktır Allahım sizin için en hayırlısını en helalini nasip edecektir.Evet bu yolda maddi manevi birşeyler kahvediyoruz.Etrafınıza baktinizda kimi arkadaşınız evlenmiş yuvasını kurmuş,kimi düzenini otutturmuş,kimi evini barkını almış vs vs. bunların hepsini gördükçe sizlerde manevi anlamda yoruluyorsunuz ama kadere iman varsa kederde vardır.Ben bu yola 2014 kasım ayında girdim girdikten sonra saçlarım beyazladı,döküldü(Yaşım 26 bu arada) ama iyiki bu yola girmisim hayatımdaki sahte dostluklari,sahte sevgiyi,yalan ilişkileri gördüm.Bu süreçte öyle bir dostluklar edindimki ömürlük hepsi benim için iyiki girmişim kaç defa mülakattan elendim sabrettim,şükrettim,mücadele ettim ama asla vazgeçmedim.Kaybeden arkadaşlarım asla vazgeçmeyin mücadelenizi verin Rabbim yanınizda olacaktır ve en sonunda sizin için en hayırlısını verecektir,kazanan kardeşlerim sizin içinde bu saatten sonra hayırlı helaliyle kazançlar olsun.(İMAN İKİ KISIMDIR YARISI SABIR YARISI ŞÜKÜRDÜR)