BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
işkur üyeliğimde sınav bilgilerimi görüntüleyemiyor:( nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek olan var mı?
-
@poisson Sistemde bir sorun var sanırım, 2017 yılının sınavlarını çekmiyor Ösym'nin sitesinden. böyle olunca da başvurulamıyor. Herhalde bu durumu düzeltirler kısa zamanda.
-
@effectzone aradım az önce 170 i. ilgilendiler ama sorunu çözemediler işkur a gitmemi önerdi görüştüğüm kişi. ama sadece benim sıkıntı yaşamıyor olduğumu bilmek rahatlattı:) teşekkürler
-
@effectzone teşekkür ederim
-
işkur a gittim sorunu çözdüler arkadaşlar..2dk sürmüyor hemen hallediyorlar:)
-
@poisson teşekkürler. Sınav şartlarını karşılamıyorsunuz diyor. yds istiyor mu uzman yardımcılığı ?
-
@varolistan istemeyenler de var
-
@effectzone bilgisayar muhendisliginde istemiyor
-
Gerekli şartları taşımadıgınız için başvuru yapamazsınız diyo bu sorunu nasil çözebiliriz
-
@wilfried hocam özgeçmiş kısmında meslek diye bir kısım var. oraya başvuracağınız pozisyonun adını girmelisiniz, uzman yardımcısı veya mühendis gibi. ondan dolayı diyor olabilir.
-
@armindo hocam başvurumu yaptım teşekkür edirim
-
Dil istemeyen uzman yardımcılığı alımı en son kaçla kapadı bilgisi olan var mıdır?
-
arkadaşlar yds 80 isteyen iibf ilanlarına başvuracak olanınız var mı bi beyin fırtınası yapsak kafayı yiyeceğim, mis gibi kadrolar için resmen sayısal loto oynuyoruz
-
Arkadaşlar Tekirdağ uzm yrd için p20 86 ne olur sizce ?
-
Puanlar kaça düşer tahmin yürütebilen var mı? Geçenki alımda bi arkadaşım ceyhan için 500 küsürlerde sıralamayla mülakata girdi p3 için 87 puanla
-
@kırmızıbaşlıklı, içinde söyledi: BOTAŞ İşçi Alımı 2017
Arkadaşlar Tekirdağ uzm yrd için p20 86 ne olur sizce ?
Tekirdağa 90küsürler mülakata girmişti. Çankayada daha düşük kapatan yerler olacaktır mutlaka ama mayın tarlası gibi her yer. Şans işi seçtiğiniz yere yığılmaması gerek yüksek puanlıların.
-
@delpo evet aynı birim teker teker çıktığı için ilana rastgele birini seçmekten başka çare Yok hiçbir fark ve veri Yok aralarında. P3 puanım daha düşük o yüzden Tekirdağ düşünmüştüm. Kaç olur Çankaya birimleri tahmininiz var mı ?
-
@delpo hocam tekirdağın tam olarak kaçla kapattığını biliyomusunuz veya bunu görebileceğimiz bi yer yokmu epey baktım ama bulamadım
-
........
-
Ankara için başvuranlar puanlar kaç acaba hangi birim daha makbul sizce ilan tek tek ve çok saçma olduğu için neye göre seçtiniz ?