TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kaymakamlık kaymakam 2017 mülki idare
    560
    15631
    5525073
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      politics06 Son düzenleyen:

Hala aynı linkler açık mı?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        giovani @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

@giovani ben de sana diyorum ki madem kitapla ve yazarıyla ilgili bilgi sahibisin, o zaman de ki kardeşim şu şu sebeplerden ötürü tavsiye etmiyorum... o zaman ben de sana derim ki kardeşim Allah razı olsun. böyle üst perdeden konuşmana gerek yok.

İlk yazdığımı dikkatlice tekrar okumanızı öneriyorum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 evet

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            gökbörü @osaduman Son düzenleyen:

@osaduman Öyle miydi tam hatırlayamadım o zaman 3 gelsin 4 gelmesin 😬

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              yurtlu john @kuralo Son düzenleyen:

@kuralo cevap kağıdına bakmadığım için bilmiyorum kardeşim.

• ?
                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

link olayı 2 link 3 link farketmiyor, orası bilgi işlemin dahilinde, sonuçları açıklayıp ertesi gün sayısal verileri de açıklayabilirler ki bu da oldu, yani 1 link de olsa tek grubun girdiği sınav için yeterli

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • S
                  sınavzedee @giovani Son düzenleyen:

@giovani çok iyi okudum kardeşim üslubunu beğenmedim, "hala bu kitabı satın almayı düşünenler var" diyerek laf çarpıyorsun, ben nerden biliyim adamın kim olduğunu, reklam peşinde koşup koşmadığını, kitabının kaliteli olup olmadığını, maddi kaygı güdüp gütmediğini?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Y
                    yasaminizleri Son düzenleyen:

Gecen yilin gecici teminat sorusunu bir hocanin kitabind %30 yazdigi icin yanlis yapanlarin oldugu dogrumu

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • I
                      illidan @görünür el Son düzenleyen:

@görünür-el eyvallah hocam

• P
                        politics06 @yasaminizleri Son düzenleyen:

@yasaminizleri Doğru

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Y
                          yasaminizleri @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 hocam nasil boyle bir hata yapabilir bu kadar un yapmis bir hoca aklim almiyor. Yazdigi kitablarin maliyeti 5 tl iken en ucuz kitabi 40 tl olan bu hoca her yil binlerce kitap satip bir kaymakamin omur boyu kazanacagi parayi 1 yilda kazanabiliyor ve bu denli basit hatalar yapiyor inanilmaz bir durum soz konusu

P G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • G
                            giovani @sınavzedee Son düzenleyen:

@giovani çok iyi okudum kardeşim üslubunu beğenmedim, "hala bu kitabı satın almayı düşünenler var" diyerek laf çarpıyorsun, ben nerden biliyim adamın kim olduğunu, reklam peşinde koşup koşmadığını, kitabının kaliteli olup olmadığını, maddi kaygı güdüp gütmediğini?

Kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz, sonuçta teknolojik imkanlar çok.

Kendisini tanımam etmem. İsmini yazınca 11662 kişilik feysbuk grubunun olduğunu, @pareto_wilfredo'nun bilgilendirmesine rağmen fazla iddialı bir video paylaştığını ve akabinde de 172 sayfalık kitabıyla yazar olduğunu öğreniyoruz. Burada kimsenin kimseyle üst perdeden konuşmaya hakkı yok.

G S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • P
                              politics06 @yasaminizleri Son düzenleyen:

@yasaminizleri Maalesef benzer hatalar mevcut defalarca uyaranlar oldu. Sonraki baskılarda düzelttiler tabii ama mağdur olanların sayısı oldukça fazlaydı

• Y
                                yasaminizleri @politics06 Son düzenleyen:

@politics06 hocam ben bu adamin 2017 idare hukuku kitabini aldim koy korucalari kismi guncellenmemisti kendisinin kurdugu facebook grubuna 2016 kitabinin guncel olup 2017 baskinin guncellenmesi sizce mantikli mi yazdim diye beni engellediler

kemoenes P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • G
                                  giovani @giovani Son düzenleyen:

@giovani, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Kısa bir araştırma yaparak öğrenebilirsiniz, sonuçta teknolojik imkanlar çok.

Kendisini tanımam etmem. İsmini yazınca 11662 kişilik feysbuk grubunun olduğunu, @pareto_wilfredo'nun bilgilendirmesine rağmen fazla iddialı bir video paylaştığını ve akabinde de 172 sayfalık kitabıyla yazar olduğunu öğreniyoruz. Burada kimsenin kimseyle üst perdeden konuşmaya hakkı yok.

Düzenleme yapamıyorum doğrusu @paretowilfredo olacak.

• kemoenes
                                    kemoenes @yasaminizleri Son düzenleyen:

@yasaminizleri bende başka kaynak önerilemez bu grupta yazısını eleştirince attılar gruptan. Ne laf söylenebiliyor ne eleştiriye gelebiliyorlar.

• P
                                      popescu Son düzenleyen:

Selamun aleyküm arkadaşlar, açık link var mı acaba?

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • kemoenes
                                        kemoenes @popescu Son düzenleyen:

@popescu aleyküm selam. 2 tane var kardeşim.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          popescu @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes teşekkürler, hadi hayırlısıyla inşallah.

• S
                                            sınavzedee @giovani Son düzenleyen:

@giovani kardeşim kısa ya da uzun araştırma yaparım ya da yapmam, bu seni ilgilendirmez, kitapla ilgili fikrini yazarsın olur biter, bu fikirden sonra insanlar o kitabı alır ya da almaz, bu da seni ilgilendirmez, bu kitabı hayatında ilk defa görmüş birine bu konuyla ilgili eleştiri yapamazsın, kaldı ki kitabı göreli daha 45 dakika olmuş ne ara araştırma yapacağız, kaldı ki herkes sınav sonuçlarını bekliyor değil mi? ben bu kitap harika demedim, sadece düşünüyorum dedim ve bu da seni ilgilendirmez. Bilmem anlatabildim mi?

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 628
                                            • 629
                                            • 630
                                            • 631
                                            • 632
                                            • 781
                                            • 782
                                            • 630 / 782
                                            • İlk ileti