2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Atamamız yapıldığı zaman kurum tecil işlemimizi yapacakmış sürekli takipçisi olun üstünde dur bu işlerde hantallık olabiliyor dedi askerlik şubesindeki memur
-
Ben de mhuy alımı için dava açayım vakti zamanında sıralamamı mülakat notuyla düşürdükleri için.0,3 ile kaçırdığım sgk alımında başvurduğu halde gelmeyen arkadaşları da teker teker tespit edip kapılarına dayanayım diyorum.O kadar göz yaşı döktüm kimseye tek ah etmedim.Kurum sınavına günlük 9 saat çalıştım,mülakata günlük 6 saat.Tüyoyu 2 kere,imeceyi 3 kere tekrar ettim.Mülakatta büyüme sordular solow sordular çok şükür cevapladım.ben de itiraz ediyorum albayım,bu süreçte bu kadar hevesim kırılmamalıydı.
-
@alper50 kardesim aradm ben biz sizi tek tek arcaz dedi acele etmeyin dediler
-
@alper50 Aramadım kardeşim ama hazırlık muhabbeti için mi soruyorsun askerlik için mi? Gerçi ben hem liseme hem de askeriyeye gidicem Cuma günü sonuçta
-
Arkadaşlar son guy sınavında yazılı aşamasında elendim, izmir'i yazmıştım pişmanlığımı sorsanız anlatamam istanbul'u yazmadığıma binbir pişman oldum. Kasım da askere gidiyorum, askerde iken ilan gelse sınava girme durumumuz nasıl olur ? Çünkü ilanda askeri ile ilişiği olmamak yazıyor bence çokı açıklayıcı değil.
-
Herkese günaydın. GUY sınavını kazananlar olarak sizleri de Bir Kitap da Sen Al başlığına davet ediyorum dostlar. Başlığa bağlı kalmıyoruz yani illa kitap almak zorunda değiliz. İlk iletiyi okursanız daha iyi olacaktır.
-
@mmrtz hangi il di sizin. Arayacagiz dedikleri acaba
-
@rukiyesv hocam sakarya vergi dairesi başkanlığı ve gelir idaresi başkanlığının sitesinde mevcut sakarya da7 tane vergi dairesi vardı. http://www.sakaryavdb.gov.tr/vergi-dairesi-mudurlukleri
-
Grupta Kocaeli'yi kazanan kimse yok galiba
-
@cekirdek var hocam +1
-
@meydey bakaya kalan bir arkadaşım askerliğimi yaptım yazarak tarih kısmı zorunlu olmadı için boş bırakarak, guya girdi ve şuan askerde ayrıca kazandıda. İk ilede konuşarak yaptı tabi bunları. Senin durumunda aynı olcağını sanıyorum tabi yinede kurumla iletşime geçerek kesin cevap alabilirsin.
-
@sağlıksızyaşam askerlik için
-
Güvenlik soruşturmasını şimdi emniyet mi yapacak arkadaşlar yoksa ön soruşturma sürecinde ki gibi tekrar mit / siber suçlar gibi 2-3 yer mi yapacak.
Umarım öncesinde mit yapmıştır da süreç daha hızlı işler
-
Memurlar. net te yapılan yorumlarda 5 ay 6 ay güv soruşturması bekliyoruz diye yorum yapanlar var umarım bizde öyle olmayız.
-
İş başı yapmamıza daha var belki ama kurumun bizi eğitime yollamadan önce nasıl bir yol izlememizi süreyi nasıl değerlendirmemizi önerirsiniz tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim
-
@issi-35 hangi kurum hocam
-
Evrak tesliminden önce eve tebligat mı yapılıyor Facebook grubunda biri öyle yazmış
-
@issi-35 şu an her kurumda güvenlik soruşturması 5-6 ay sürüyor ama bu konuda hızlandırıcı bir çalışma yapılacak.
-
@alper50 Kardeşim yarın gidicem yazarım buraya
-
@aslizilyet milli savunma bakanlığı na sivil memur olarak başvuranlardı sanırım sağlık bakanlığına merkezi atamayla girenlerde yine bekliyorlarmış yapılan yorumlardan gördüm yine birebir tanık olduğum bir olay değil yanlış anlaşılmasın.