Bir Kitap da Sen Al.
-
Hasta bir çocuk için en iyi hediye ona bir arkadaş, biz yanina gidemiyorsak eğer bulunduğu yer ve sağlık durumu engel degilse muhabbet kuşu onun için can olacaktir. Şahsen bu yaşımda hala kuşumla arkadaş gibi vakit geçiriyoruz.
-
Eskiden hepimizin evinde bulunan zeka küpleri vardı ya hani, vardır herhalde onlardan hala. Varsa ondan da alırım ben.
-
@guyan-gelmiş kuşa bakması zor olur mu acaba? Hastanede izin verirler mi o da var. Bilemedim
-
@priss tüylerinden ötürü izin vermezler bence.
-
Lütfen çocuk kalbi kitabını kimse almasın bana bırakın bende hatırası var ️
-
Çocuk Kalbi Kitabı Alındı Arkadaşlar
-
@priss alıştırılmış bir kuşa bakmak çok kolay ama hastanede biraz sıkıntı işte balık veya hamster olabilir ama tabi bunun icin once ailesine danismakta fayda var hocam sever mi sevmez mi sorun olur mu olmaz mi diye.
-
Eğer izin verilirse Ankara'da yasayan arkadaslar ziyarete de gidebilirler.Sevinir.
-
-
@guyan-gelmiş soracağım dostum
-
@1903bjk tabiki güzel olur
-
Bana şimdilik müsade. Çok güzel fikirler oluşmaya başladı Allah hepimizden razı olsun. O kardeşimizin yüzündeki mutluluk her şeye bedel gözümde. Umarım yarın katılım daha çok olur. İyi geceler dostlar.
-
Buraya farklı fikirleri de yazın olur mu? Belki siz almasanız da biz oradan farklı fikre gidebiliriz. Kuzişlere soracağız tabi bir de, yaşlandık.
-
arkadaşlarımızdan birisi boyama kitabı alacağını söylemiş . o zaman bu kardeşimize bende boya almak istiyorum . kuru ve pastel olarak listeye ekleyin lütfen .
-
@levent_35 pastel boya alacaklarını sanmıyorum, kuru boya alırlar sadece
-
@bengidönüş tamam o zaman sadece kuru boya yollarım .bilgi için de teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ada ceylinin instagram hesabına baktım bandana kullanmayı seviyor ben bir tane alacağım size de fikir olabilir öbür kardeşimizde seviyordur umarım değişik değişik takar
-
baya bir kitap alınmış ben ne alabilirim biri akıl versin bu arada Ankara'da yaşıyorum bende.
-
Ben de satranç hem her yerde vardır dedim hem de sıkılır oyundan belki. Oyun bakacağım, istediği bir şey varsa yazar mısın @Priss?
-
Aaa şimdi ada ceylinin hesabına bakınca aklıma geldi. Oje sürmelerinde sıkıntı var mı acaba en süslü genç kız dönemleri sonuçta, oje olmasa bile bileklik kolye vs de olur Şıkır şıkır takar. Ben alıcam ama almak isteyen başka arkadaş olursa o da alsın takar takıştırır