Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@iktisatcikiz facebook grubu var 8 promosyon asil ve yedekler diye orada belki bulursunuz hocam
-
@kizilderili sağolun hocam bakiyim oraya
-
Arkadaşlar eline hiç tebligat gelen oldu mu? PTT aracılığı ile iadeli taahhütlü mü geliyor?
-
@my86 Evet aynı o şekilde geliyor hocam
-
Arkadaşlar size bir kaç gözlemimi aktarayım mesleğe yeni başlayan olarak bu ileride başka arkadaşlarada yardımcı olur:)
İlk gün işlemleri yaptıktan sonra il müdürü ile sıcak bir sohbet ettik kendisininde denetmenlikten geldiğini öğrendim, daha sonra denetmenlerin olduğu servise geçtiğimde ise üstadlarla tanıştım hepsi çok samimi karşıladılar. Bir kaç gün boyunca ısınma turları attım serviste tanımadıklarımı tanımak için. Sonra oda ve masa ayarlanarak bir üstad refakatine verildim. Şuan bazı işleri yapabiliyorum. Meslek çok dinamik olmayı gerektiriyor sürekli yeni bir şey ile karşılaşılıyor üstadlardan anladığım kadarıyla. Aslında bir bakıma sıkıcı masabaşı işi olmaktan sıyrılarak sevilerek yapılacak bir meslek olmayı başarıyor. Size sosyal bir meslek olarak insanlarla ve aynı zamanda kamu kurumları ile sürekli iletişim kurdurmakta. Başlayanlardan ziyade başlayacak ve düşünenler için ufak bir deneyim anektodu olarak dursun bu burda
-
@kizilderili güzel bir yazı olmuş hocam teşekkür ederiz , hangi ildi sizin ?
-
@rybczynski-59 Rica ederim Adana hocam
-
@kizilderili teşekkür ederiz bizlerle paylaştığınız için..
-
@kizilderili hakkınızda hayırlısı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
@kizilderili hayırlı olsun hocam , görevinizde başarılar
-
arkdaşlar merhaba askerde iken sınav başvurusu yapmak sıkıntı yaratırmı bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
-
@engin0516 sıkıntı olmaz, askerdeyken sınav için vs izin almak zor olmuyor genellikle.
-
@aliveli peki başvuru esnasında sıkıntı olurmu şartlarda askerlikle ilişkisi olmamak yazıyor kafama takıldı
-
@engin0516 bu şart bir çok kurumda uygulanmıyor.
-
Bakaya kalmak bazı kurumlarda sıkıntı yaratıyor hocam ama askerde olmak yaratlıyor genelde izin alıp geliyorlar
-
Sekizinci dönem Antalya eğitiminden bu burada dursun :))
-
Valla arkadaşlar siz iyi yırtmışsınız 102 günle. 9. Pro mart ayını da devirdi 6 ayı geçti.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Valla arkadaşlar siz iyi yırtmışsınız 102 günle. 9. Pro mart ayını da devirdi 6 ayı geçti.
Lütfen hocam 9.pronun tek rakibi kendidir. Yapma boyle seyler
-
@shady1 ona diyeceğim yok tabii, rakipsiziz...
-
Arkadaşlar herkes için hayırlı olsun.Sgk denetmen maaşı şuan ne kadar acaba?