Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
64 sonrası izlenen ithal ikameci politikalardan biri değildir vardı? Şıklar. -ihraç sektörlerin ithalatlarını vergiden muaf tutmak - ihracat özendirici teşvikler. - Yüksek döviz kuru + 2 seçenek daha vardı
-
@paretosef Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
64 sonrası izlenen ithal ikameci politikalardan biri değildir vardı? Şıklar. -ihraç sektörlerin ithalatlarını vergiden muaf tutmak - ihracat özendirici teşvikler. - Yüksek döviz kuru + 2 seçenek daha vardı
ben yüksek değerli tl şıkkı vardı onu yaptım
-
Kurumu aradım. Ocak ayında açıklanacağını söylediler.
-
@İNSAN mülakata kalacaklar nasıl değerlendirlcek bilginiz var mı? Kadronun 4 katı falan mı?
-
Ocak nedir arkadaş ya..görende klasik sınav yaptılar sanacak. Kıytırık sorulardan oluşan bir test..Kompozisyon desen zaten bir sayfa.. Neyin okuması bu
-
@kullaniciadi Hayır, hiçbir bilgim yok. 4 katı olur herhalde
-
Şu eski sistem boş kutucuklu kartonla okusan bile Ocak'a kalmaz şaka mı
-
@paretosef arsa ve arazilere amortisman ayrıldıgindan emin misiniz?
-
@mackalı kim yazmış bunu, böyle bir şey yok ayrılmaz.
-
açıklanmış: http://www.vgm.gov.tr/duyurudetay.aspx?Id=10234
-
Bakarken heyecandan ölecektim mülakata kalmışım sonunda
-
Ben de mülakattayım arkadaşlar Doğrusu biraz ümitsizdim. Sayıştay hüsranından sonra iyi ilaç gibi geldi.
-
Sanırım tam 10 günde açıklandı gerçekten Yıldırım Beyazıt Üniv.'ini tebrik ederim. Sınav zamanı biraz eleştirmiştik ancak bu kadar hız muazzam. Şu koşullarda gerçekten takdire şayan
-
Kalanları tebrik ederim. Benim açımdan sonuç hüsran:). Keşke puanlarımızı da öğrenebilseydik.
-
İçerdeyim çok şaşırdım yalnız bir sürü hatam vardı.
-
Mülakat tarihleri belli ddeğil değilmi ben göremedim?
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler. Müloda başarılar şimdiden. Bu defteri kapattık
-
Benimde olmamış oysa kompozisyon dışında genel olarak iyiydi... Kısmet artık başka sınavlara diyeceğim ama ilan yok Kazanan herkesi tebrik ederim.
-
Benim de olmamış . olan arkadaşları tebrik ederim. Umarım nihai listede de mutlu olursunuz
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.