Mhuy ilanı gelir mi
- 

@antimülakat yanı her türlü 2017 bitmeden gelir mi dıyorsunuz 
- 

@jakuppp onu demek istemedim, ileri bir tarihe attılar demek istedim. 
- 

@antimülakat hocam zaten subat ayinda yayinladilar 2017 kadrosunu ileri bir tarihe attilar desek epey ilerdeyiz suan:) yani hocam 2017 yili icinde beklemeyelim mi mhuyu 
- 

2017 kpss den önce gelir dendi ama ötelendi 
- 

Stratejik plan da yazıyor diye illa gelecek diye birşey yok 2016 da 1350 guy alınacak yazıyordu onu da almadılar ins gelir ama pek ümitlenmeyin 
- 

En son 2015de alındı Mhuy 2017 de de gelmezse garip olur 
- 

@Priss hocam ne olur bir umut verin.hic mi bilginiz yok mhuy ile ilgili.bekleyin yada beklemeyin umudu kesin deyin bilelim:( 
- 

@duranvarlık dostum şuan durum durağan. Zaten ben başlayın ya da durun gibi şeyler söyleyemem. Benim tek tavsiyem ders çalışmayı bırakmayın 
- 

@priss hocam mhuy merkez uzmanlarla nasil anlasiyo sizlerin kurumdaki durumunuz nasil mhuylarin odalri falan oluyomus doğrumu 
- 

@zenginmemur dostum Mhuy ve mhu lar strateji geliştirme başkanlıklarında çalıştır. Bizim diğer uzmanlarla aynı ortamda işimiz yok. Bizim yerimiz ayrı onların yeri ayrı ve tabiki odamız var :)) 
- 

@priss cok iyimis o zman mhuy tek sikintisi sadece herhalde ozluk haklari 
- 

@zenginmemur yok başka sıkıntılarımız da var. Ama çözülecek  
- 

@priss merak ettim hocam ne ki acaba?Az cok meselgi takip ettim genelde ozlikten sikayetciler ha birde yds olayi 
- 

@zenginmemur bazı kurumlar mhuylarını sahiplenmez daha doğrusu 5018 sayılı kanun maddesindeki görevlerini sahiplenmez ve önemsiz görür bu bir sorun 
 6 yıl sabitsin ne olursa olsun başka yere geçiş yok
 70 yds tez ve yeterlilik veriyorsun merkez uzmanlar gibi ancak ek gösterge 3600 olması gerekirken 2200
- 

@priss 6 yıl sabitsin derken başka kuruma da mı geçemiyorsunuz? 
- 

@kelaynak yok canım onlara geçiş serbest tabiki  
- 

@priss hahaha yüreğime iniyordu:D sadece il değiştirmek açısından mı sabit 
- 

@kelaynak il ve aynı ildeki kurumlar 
- 

@priss Hocam nasıl yani atıyorum 3. Yıl eş durumundan geçiş yapamıyor musun eşinin yanına 
- 

@rybczynski2 o konu biraz karışık mahkemelik yani.