Ankara'da yemek yiyecek yer olmaması
-
Ankaralı olmama rağmen ne nerde yenir çok bilmem ama Ankaradaki en iyi kokoreç nerdedir onu bilirim :)) Kazım karabekir caddesinde akşam 9 dan sonra seyyar tezgahıyla Atilla usta vardır. Müthiş. Çiftliğe gitmeyin bir daha
-
@kilici Batıkent ınönüde de var hocam. Kavşakta büfenin önünde gerçekten çok lezzetlidir kokoreç.
-
@impressiveunit kardeşim yanlış anlaşıldım bağdat caddesi derken istanbul değil ankara bağdat caddesi podium avm nin yanı
-
@antimülakat Orayı denemedim hocam ama bir gece aklıma düşerse yine orayı da denerim inşallah:)
-
Başlığı bu şekilde takip ediyorum:)
-
Etlik tarafında mıydı tam hatırlamıyorum yanlış olmasın "hamsi" diye bi yer vardı. Bi de " taka ". Ikisi de balık anlamında büyük bi açığı kapatıyodu bence.
-
Dikim evi metrodaki köfteciyi unuttunuz arkadaşlar akşam dokuzdsn sonra kurulur orada köfte tavuk karışık yemenin keyfide anlatılmaz ama vize ve final zamanına denk gelirseniz ders çalışmak için sabahlayan arkaşların hem hava almak hemde karınlarını doyurmak için uğrak yeridir
-
Ve sincana yolunuz düşerse karadeniz lokantasının döneride pideside iyidir fiyatlarda makul
-
@impressiveunit günaydın steak güzel değil de burgeri gerçekten kaliteli 40 çeşit burger var fiyatları son zamanlarda arttı ama, mezzaluna da yemedim hiç ama nypd gençlikte müthiş pizzasi var denenmeli...
-
@kzxp ben de katılıyorum Ankara'da balık ancak evde yenir...
-
@bunekadarçalışma Behçet
-
Balık için gölbaşı hamlakit çok iyidir arkadaşlar tavsiye ederim
-
@siyasallı Türkiyemin baş ilçesi canım Gölbaşımın kaliteli bir et lokantasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum balık yönünden mekan bol tabi
-
@antimülakat öz gaziantep e mi gitmiş arkadaş ben onu anladım
-
@byteks1 aynen hocam oraya gitmiş maalesef:(