2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Açıklanma tarihi hakkında fikri olan var mı? Teftiş Başkanına hepimiz yazsak twitterdan cevap verir mi ne dersiniz?
-
@geleceğinuzmanı aralık ayına sarkmayacagı kanaatindeyim
-
İlana çıkılan miktar kadar alım olacak mı sizce arkadaşlar?
-
Yıl sonuna kadar açıklanır kanımca
-
Yılın sonunda ikinci bir alım yapıp bununda test yapılacağını duyurmuştu başkan. İnşallah kasım ayında açıklanır sonuçlar.
-
Bizim eve gelen üstad bi an önce aciklayacagiz.cunku aralikta bi alim daha yapacagiz demisti. Max 1 ay icinde aciklanacagini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba guy istanbul asillardan olan varmi acaba bende yedeklerdeyim o yuzden arastiyorum kaç kişi sgk muffetislikte merak ediyorum tesekkurler simdiden
-
Suan guvenlik sorusturmamiz devam ediyo arkadaslar.Tahminen ay sonuna kadar hepimizin bitmis olur.Ben kasim ayi ortasi gibi aciklanacagini dusunuyorum
-
Mülakata katılım nasıl olmuş arkadaşlar ?
-
Emniyetten benim gibi başka aranmayan oldu mu?
-
@dododenizli hocam bu eve gelme olayı nedir hangi kurumlarda bu olay gerçekleşiyor nasıl oluyor bu merak ettim açıkçası
-
@maxmin genelde mufettisliklerde oluyor dostum
-
Arkadaslar,mulakatlar dort gun surdu ve bitti malumunuz.Simdi tam olarak kac kisinin gelmedigini tespit edelim isterseniz.Ben persembe gunu girdim ve 3 kisi gelmemisti o gun. (Kesin bilgi).Sizlerde hangi gun girdiginizi kac kisi gelmedigini yazarsaniz sayiyi tam tespit edebiliriz
-
@teftiş cuma günü herkes geldi (kesin bilgi)
-
@teftiş ilk gün 7 kişi gelmedi hocam
-
Çarşamba gün orada olan yok mu? İkinci gün de mülakata gelmeyen olmuştur zannediyorum ki.
-
@annnti çarşamba günü öğleden sonra gelmeyen yoktu. Sabahı bilmiyorum
-
Çarşamba sabahı 1 kişi gelmedi arkadaşlar
-
11 kişi gelmemiş yani totalde
-
Emniyetten arama durumu nedir ? Arayan olmadı .