2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu ne iptali kardesim cevap bile vermeyin daha .)hata bizde cevap verdik))
-
belge aciklamasini butun vergi daireleri ayni andami yapacak acaba.
-
Burada kader ortağı olduğumuz, sohbet ettiğimiz arkadaşlarımızın arasından kazanamayanların üzüntüsü bana da sirayet ettiği için foruma ne kazandım yazabildim ne başlıkları takip edebildim. Tek bir şey söylemek istedim, iki karşıt gruba dönüştüğümüzü düşünmeyin ve kimseyi genellemeyin. Rica ederim tartışmaları yaparken sadece o kişiye cevaben yorumumuzu yapalım. Burada çok güzel insanlar, çok yüce yürekler var hassas davranmak gerektiğini düşünüyorum.
-
@sofuoglu aynen hocam sistem değişikliğine başkaldırsalar seve seve desteklerim ki zaten bu sistem devam ettikçe her mülakat sonucu aynı senaryolar ortaya çıkacak ama bizim zihniyetimiz böyle ne zaman canımız yansa ozaman hakkımızı arama yoluna gidiyoruz neyse arasınlar bakalım haklarını ona da itiraz etmiyorum allah herkesin kalbine göre versin diyorum ve herşeyin hayırlısı olsun
-
@izmitli41 aynen hocam kapatalım daha fazla cevap vermeye konuşmaya bile gerek yok bekleyip görelim herşeyin hayırlısı
-
@patard o zaman bimerden sistemle ilgili öneri seçeneğini işaretleyip yazın.ben elendim itirazım sadece sisteme destek ol sende
-
@marjinalfaydali konu anlatimi icin ganime hocanin videolarini izleyin derim ben cok faydasini gormustum bol soru cozun muhasebe zaten kalip oluyor genelde hocam video arti bol soru benim isimi bayagi gormustu. Hukuklar icin kesinlikle a kadro fasikulleri ozellkle idare ve anayasasi cok iyiydi kendi adima.
Muratin fasikulleride iyi bu yil fakat dershane disina satiyorlarmi bilmiyorum.
A kadro siyah muhasebe kitabindanda ben cok memnun kalmistim.muhasebe soru bankasi cozumu yok biraz zor ama beyin jimnastigi guzel yaptiriyor.
Maliyeyi paretodan calismistim ve her buldugm kaynagi cozmustum. İktisat 4lulerden de murat konu anlatim ve a kadro fasikullerinden yine cok memnun kalmistim. -
@bonus peki tabi seve seve
-
@by123 hocam ben gecen sene muhasebede cok video dinledim.turkan aygrn,meral dalkilic vs,,,cok da memnun kaldim,sinava iki ay kala da cemal hocanin kitaplarindan tekrar yaptim ve soru cozdum ama sanirim eksik calismisim ki netim kotu geldi.bu sene videodan ziyade konu ve soruya yonelmek istiyorum.
Hukukta a kadro ve ankara kariyeri cok ovuyorlar.kararsiz kaldim hangisi daha iyi acaba?
Murat fasikulleri gecen sene aldim ama aman aman verim aldigimi soyleyemem.videolarla gittim notlarimi tekrar ettim bol bol.hic soru cozmedim.onda da 17 net geldi(ki idare ve icra ifladin iflas kismini pas gecmistim sinavda).bu sene hukuktan hem detayli konu hem soru cozmek istiyorum -
Arkadaşlar bugün İstanbul vergi dairesi başkanlığını aradım görevli kişi evrak teslimi için bu hafta içinde ınternetten yayınlayacaklarını söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.
-
@marjinalfaydali kesinlikle a kadro idare ve anayasayi elde etmelisin. Erhan ozdemir mali muhasebe var ya onun bile ayri fasikulu var onuda edin derim. Arkadasima yollamasaydim hepsini sana yollardim kardesim. Ama muhasebeleri a kadrodan cozmeni oneririm konu anlatimini blmiyorum nasilda sorulari zor ama ogretici akilda kalici.benim muhasebem sifr di ilk basladigim yil hesap planini bile blmiyordum bunlar sayesinde bayagi gelistrmistim kendimi. Muratin ben ticaret fasikulunden memnun kalmstim degisiklilleri icerdigi icin.
-
@miltonfriedman insallah kardesim 1 haftaligina İstanbul a gidecegi zaten mecburi o araya denk gelir umarim.
-
@marjinalfaydali benim idare ve anayasadan bir bosum oldu iki yilda da kesinlikle oneriyorm onlari
-
e-devletten askerlık durumu ve adlı sıcıl kaydının cıktısını alabılıyor muyuz ve yeni kimlik çıkarmalı mıyız arkadaşlar cevap verildiyse kusuruma bakmayın.
-
@gokhangermen 2 belgede cıktı olarak alabılırsın e devletten, daha onceden almıştım ben.
-
@gokhangermen yeni kiimlik zorunlu degil ama gittigim.il de kalabalik olur dersen bulundugunuz yer sakin bir yerse degismeniz ileride ugrasmamaniz icin faydali olur
-
Bide arkadaslar ben kimlik degistirdim arşiv araştırmada sıra no, eski kimligin arkasindaki blgiler falan var nasıl ogrencem onları
-
@izmitli41 nufus dairesinden ogrenin hocam veya e devlette varsa bunla ilgili alan oradan bakin
-
@by123 çok sağolun hocam.diğer danıştığım sayfalarda da A kadronun konu anlatımının çok iyi olduğundan bahsetmiş arkadaşlar demek ki hem konu hem soru olarak çok iyi.
ben muhasebeyi çok seviyorum ama fark yaratmak için sadece genel muhasebeyle yetinmemek gerekiyormuş bunu öğrendim.hukukta da edineceğim çok teşekkür ederim hocam: ) -
@frie-list Hocam sevk belgenizi çıkarmış miydiniz? Sevk belgesine bakarsanız iptal edilmiyor demişlerdi.