BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
@hasanemin erken tamamlanmaz şuan duyuru yayınlansa mülakatıda geçsen işe başlamak yine sürer 4-5 ay
-
@ilkhedefsgk iç karartmak gibi olmasın ama 4-5 aydan bile fazla süren alım süreçleri var. O yüzden aceleci davranmayalım, gayet uzun bir süreç.
-
@ilkhedefsgk hocam işe başlamak değilde mülakata girmek ve açıklanması sizce tahminen ne kadar zamanımızı alacak deneyimli gördüm sizi bu konuda
-
@hasanemin yukarıda söyledim 4-5 ay bulabilir bu benim tahminim. Soruşturma süresine göre bu süre daha da artabilir yani aslında şu kadar süre demek yanlış benimki sadece TAHMİN. Süreç sabır nedir öğretir iyi yönden bakın Süreçleri zevkle takip etmeye bakın siz ne kadar acele etseniz de bürokrasi yavaş işleyecek... Kaldı ki OHAL var. Alıma çıkan kurum sayısı arttıkça süreç biraz daha uzayacak derken derken böyle devam edip gider Akışına bırakın çalışmaları aksatmayın.
-
@ilkhedefsgk anladım hocam beklemeyi öğrenecez . Allah razı olsun bilgilendirmeleriniz için
-
Botaşın sitesinde evraklar ve nihai listeler yayınlanmış. 20sine kadar evrak teslimi istiyorlar
-
@economicus posta ile evrak teslim edemiyoruz si işe bak... Pazartesi bir arayalim bakalim
-
@ilkhedefsgk "şahsen veya elden teslim " diyor. Elden teslimden kast ettikleri posta yolu ile mi acaba? Yoksa diğer türlü anlatım bozukluğu oluyor
-
Ayrıca bir iş bu kadar yokuşa sürülmez. Başvuru esnasında bu belgeler istenebilirdi ve süreç bu kadar uzamazdı.. Üstelik çoğu kurum bu belgeleri uzun zamandan beri başvuru esnasında elektronik yollardan kabul ediyor. Çok zor olmasa gerek İşkur veya ilgili kurumun böyle bir sistemi kurması. Koskoca BOTAŞ'sın nedir bu ilkellik? Neyse posta yolu ile başvuruyu kabul ediyor olsunlar da buna da şükür.
-
@boşluk ben bu isten birsey anlamadim pazartesi arayıp öğreneceğiz. Sahsen veya elden diye bir cumle mi olur ya. Elden bizim adımıza baskasida teslim etse de oluyor mu ne yani ordaki elden mantığı insan kaynaklarinda uzman olup o islere el atmam lazım
-
@ilkhedefsgk galiba öyleymii hocam. Yani ankarada bi tanıdık falan varsa onun vasıtası ile de teslim edebiliyormuşsunuz. Yine de bi sorun bakalım pzt
-
Arkadaşlar evrakları posta veya başka bir aracı ile gönderme meselesini arayıp soran oldu mu bir bilginiz var mı?
-
@boşluk kardesim poata ile gonderemiyoruz. Evrakları kendin veya ankaradaki bir tanıdığın teslim edecekmis
-
@ilkhedefsgk tamamdır kardeşim sağol.
-
Bu kadar saçma bisey olamaz
-
Şimdi bizden güvenlik soruşturması ve arşiv tarama formu istediler. Bunlar mülakattan sonra yapılan güvenlik soruşturmaları için mi kullanılacak yoksa mülakat öncesi de bir takım araştırmalar mı olacak. Eğer öyleyse ölme eşeğim yaz gelsin hikayesine döner bu iş.
-
Koru metrosuyla mı gidiliyor bilen biri yazabilir mi
-
@boşluk Evet. Bilkent durağında inince metro çıkışının biraz ilerisindeki otobüs durağından aktarma yapıyorsun
-
@küçükarabalık Teşekkürler.
-
Mülakat tarihleri tarafımıza ne kadar önceden bildiriliyor . Tecrübeli arkadaşlardan bilen var mı acaba ?