BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
Yok mu bir gelişme arkadaşlar?
-
Bir fırsatın olup hazırlıksız yakalanmaktansa fırsata sahip değilken hazır olmak daha iyidir.
-
Whatsapp grubu var mı
-
@economicus varmış. Ben de bugün öğrendim.
-
@heateage nereden öğrendiniz hocam? Biz de dahil olsak
-
@heateage numarayi alsak hocam
-
@ilkhedefsgk @economicus hocam memurlardan baktim da. Orda da bi onceki alimin sanirim. Millet de bu alıma ait sanmış. En iyisi biz kuralım, varsa bir grup biz de en azından toplu bir şekilde oraya geçebiliriz?
-
@heateage hocam özelden numarayı atarsınız o zaman size kaldı ihale siz kurun biz gelelim
-
Arkadaşlar Botaş grubunu kurduk. Numaralarınızı özelden yazarsanız ekleriz.
-
@heateage hocam mesaj yollayamiyorum size bana mesaj atabilirmisiniz siz ?
-
@hasanemin bilgisayardan girerseniz yazabilirsiniz. Telefonlarda şu an güncellemeden dolayı bir sorun var.
-
arkadaşlar mülakat tarihleri yayınlandı
-
Yahu benim basvurdugum ilandaki 5.kişi belgeleri mi vermedi ne yaptiysa listede gorunmuyor. 4 kisi girecek mulakata. HEY ALLAHIM YA BIKTIM VALLAHİ ŞU KEYFİ BASVURULARDAN BIK-TIM! Hayir botas da niye talep etmiyor acaba 5.kisiyi vallahi inanilmaz bir sistem.
-
@ilkhedefsgk teşekkürler guzel bir haber verdiniz:):)
-
Ne sorarlar arkadaşlar mülakatta? Bilgisi olan var mı?
-
@boşluk rica ederim
-
Whatsapp grubuna gelmek isteyenler numaralarını özelden bana gönderebilir. (Bu arada mesaj gönderemeyenler bilgisayardan rahatlıkla gönderebilir.)
-
Arkadaşlar mülakat ilanında kuruluşa teslim ettiğimiz belgelerin asıllarıyla hazır bulunulacak derken hangi belgelerin asılları acaba? Sadece diplomayı mi kast ediyorlar?
-
''Dogalgaz Alım ve İhracat Daire Baskanlıgı'' ne iş yapar ? Bilen fikri olan varsa cok mutesekkır olacağım
-
@mülkiyeli Kuruma teslim ettiğimiz belgeleri tekrardan mı hazırlayacağız ben de anlamadım. Bir bilgisi olan var mı?