ÖSYM'nin KPSS Yeni Puan Sisteminin Ayrıntılı Analizi!
-
@hahamas dedigimiz sekilde verilirse ilanlar insallah girmenizde bir mani olmaz kardesim. Selamlar dostlarina da. Onlari da aramizda gormek isteriz.
-
@paretowilfredo sağolun hocam. herkese önereceğim burayı.
-
@hahamas @paretowilfredo hocamında dediği gibi sınavların çoğunda hukuk, sbf, iibf, işletme ve iktisat fakültelerinin birinden mezun olmak şartı aranır.
Diğer durumda tamamen bölüme özgü alıma çıkıyor. Hukuk mezunu 10, kamu yönetimi mezunu 8, işletme mezunu 6 gibi. Burada da hangi fakülte mezunu olduğunun bir önemi kalmıyor.
-
merhaba herkese, konuda çok şey yazılmış hepsini okuyamadım maalesef uzun süredir aklıma takılan bi soruyu sormak istiyorum, bütün puanların hesaplanması için her dersten en az 1 doğrumuz mu olması gerekiyor? Ee bu saçma değil mi ben mesela istatistikten hiç doğrum olmasa bi çok puan türüm hesaplanmayacak mı? Oturup bide o derslere mi çalışcam 1 net için? Eskiden sadece soru işaretlemek yetiyordu?
2017 kpss sonucumu görünce baya şok olmuştum, bi çok puan türüm hesaplanmamıştı, sanırım eksiye düştüğüm için öyle mi? @paretowilfredo @Antimülakat hatta sonucumu da koyayım
-
@matador evet 1 net gerekli olan, 1 doğru yeterli olmayabilir.
-
@matador evet öyle bir değişklik yapıldı. Sanki o puan türünden bir net yapamayanin hesaplama yapılmaması gerektiği konuşulmuş gibi. Puanlarınız eksi nete düştüğünüz için hesaplanmamış.
-
@matador istatistik mezunu değilseniz çok da önemli değil. Ama çeko, işletme, kamu yönetimi dersleri önemli. Özellikle yüklü alım yapan SGK'nın istediği puan türlerinde etkisi var işletmeyle çekonun
-
@ff @Antimülakat @impressiveunit çok sağolun