Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Hocam kac basvuru olmus onu da sorarsaniz super olur @genclerbirlikli
-
@Marycr hocam asıl başvurular pazartesi başlar cuma günü ankarada olan bir arkadaş ugrarsa ögreniriz
-
@Marycr unutmazsam sorarım inş hocam
-
@ncbb Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@Marycr hocam asıl başvurular pazartesi başlar cuma günü ankarada olan bir arkadaş ugrarsa ögreniriz
Katılıyorum mesela ben de 89 puanla şehir dışından başvurmak için pazartesiyi bekliyorum. Belki bayram sonrası o tarihe daha çok istediğim bir kurumun ilanı gelir diye bekledim ama Ankara'da olsam aon güne başvurmayı bekleyecekken şimdi postada gecikme olmasın diye notere para bayılıp pazartesi yollarım. Belki benim gibi düşünenler olduğu için son hafta 100-150 başvuru birden olabilir. Zaten üniversite onayının kabul edilmemesi, turne süresinin uzunluğu iddiaları ile yds şartından ötürü taban puanın 83-84 aralığına kadar inebileceğini tahmin ediyorum.
Ayrıca sınav 13 Kasım'da olsa da giriş belgesini almanın son tarihi 28 Ekim Cuma günü yazıyor. Sayıştay için 29'unda gelmektense 28'inde gelip giriş belgesini almak daha mantıklı geliyor. Sizler nasıl yapacaksınız?
Ayrıca @genclerbirlikli kardeşimin cuma öğleden sonra kuruma uğrarsan net bir rakam alma fikri güzel.
-
@odtüsbky hocam bu işsizlik ortamında ve ülkenin durumunda kimse turne uzunlugunu falan göz önüne almaz (turne gerçekten yoğunmuş ) bizim Türk Milletinin bir özelliği vardır işi son güne bırakır . sözde ben başvurmayacaktım , 2-3 arkadaşım vardı onlar başvuru yapacaktı ben gönderdim evrakları onlar pazartesi evrakları toplayıp gönderecek. çarşamba kurumda olur anca taban puanlara gelince herkesin bir görüşü vardır etkilememek için yorum yapmıyordum ama şu saatten sonra karar verecek olan vermiştir diye tahminde bulunayım +85.00 olur diyorum.çünkü herkeste e seviyesi belge var artık.
-
Herkes gelecek haftaya bırakmış anlaşılan bana sıra gelmez ama yine de deniycem olmazsa kaybedecek bi şey yok olursa sınav görmüş oluruz
-
arkadaşlar kurum ile şimdi görüştüm. önümüzdeki hafta liste açıklanır dedi , başvurular ne durumda olduğunu sordum baya var dedi , artık kimin hakkında hayırlıysa sınava girer :S
-
@ncbb Insallah tez zamanda belirginlessin tablo en azindan bu ve bir iki alim aradan cekilsin. Erken baslayan bu sureclerde de sarkmalar yasanmasin.
-
Yarın gideceğim inşallah kaç kişi olduğunu da sorarım. Fotoğrafı anca hallettim
-
@genclerbirlikli hocam, hani cuma günü gidiyordun, cuma gidersen en azından başvuru sayısıyla ilgili daha net bilgi alabiliriz bu arada başvurum kuruma ulaştıktan yarım saat sonra ..."Müfettiş Yardımcısı olmamda herhangi bir engel bulunmamaktadır" ibaresi bulunan Dilekçenizin eksik olduğu görülmüştür. Eksik evrakınızın en kısa sürede tamamlanarak... şeklinde bir e-posta aldım. 34 TL noter+9 TL ptt aps masrafı yapmiştım. Şimdi bir sayfa için yine aps masrafı yapacam. Aman sen dikkat et, evrakları unutma... o kısım ilanda arada kaynamış, fena unutmuşum.
-
@odtüsbky dilekçe dediği ek 2 nolu olan di mi siteden aldığımız ? Cuma da gidebilirim sıkıntı olmaz
-
Ek 2'yi bilmiyorum bakmadım, aradığımda ondan bahsetmedi ama T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına diye başlayıp mesajdakini yazıp arz ederim isim imza şeklinde yazdım. Yarın yollayacam. Zaten çok da şekle bağlı bir olay degil, görev yapmana dair engel olmadığı hakkında farklı cümlelerle dilekçe yazılabilir zaten
-
@odtüsbky hocam dikkatinden kaçmış :S bi paket sigara parası boşver 9 tlden bişi olmaz
@genclerbirlikli kardeşim sen git yap cuma günü sel olur yagmur olur ama bizim için ugraya bilirsen bir ugra cuma ogleden sonra -
@ncbb cuma fırsat bulursam sormaya çalışırım
-
@genclerbirlikli tamam kardeşim bana listeler haftaya dediler. sende sor ne diyecekler bakalım
-
@ncbb Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@odtüsbky hocam dikkatinden kaçmış :S bi paket sigara parası boşver 9 tlden bişi olmaz.
Konu dağılmasın istiyordum hocam ama istanbulda öğretmen baba ve asgari ücretle çalışan bir anne çocuğu ve lisede okuyan kardeş sahibi biri olarak çoğu zaman birkaç liranın hesabını çoğu kez yapıyoruz ama kpss a grubu diye yola çıkıp maddi gerekçelerle istemediği halde bankalarda uzman ve müfettiş yardımcısı olan arkadaşlarım var. Aile desteğinden ziyade maddi şartları zorlama olayı. KPSS A eskisi gibi değil, zor ve zamana yayılan uzun bir süreç. Belli bir gelir seviyesinin altında kalınca insanlar istemden de olsa bir işe girse bile bu süreçten kopmak istemiyor. Banka uzman yardımcısı olan arkadaşlarım yarışa hala devam ediyorlar. Ben de gerekirse burun kıvırdığım guy'da bile şansımı deneyebilirim zira mezuniyetten sonra geçen 2 yıl ve maddi baskılar gereksiz yere harcanacak 9 TL'ye bile acınabiliyor, faksı kabul etselerdi keşke ama sağlık olsun. Eğer baskılar olmasaydı noter onayını bile az kalsın kabul etmeyecek bir kurumdan bahsediyoruz. Göç, sayıştay vs. daha ne kadar para ve zaman harcanacak bu uğurda bakalım... Hayaller Ankara ve Gençlerbirliği olmasaydı İstanbul'dan kurtulmak için bu kadar uğraşmazdık... Benden zor durumda olanları da biliyor ve hâlime şükrediyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.
Not: Sigara içmem, içenin kokusundan da rahatsız olurum
-
@odtüsbky herşeyde sonuna kadar haklısın. sistem bunu gerektiriyor . sana moral olsun diye yazdım , agzıma s*ctın :S bu arada bankada uzman y. olarak çalışan arkadaşların nasıl başarabiliyor programları nasıl ?helal olsun onlara bu arada.benimde tanıdık 2 kişi var onlar bu süreci bıraktı artık.
-
@odtüsbky atanınca kombine alıp maçlara gidelim inş
-
1 saat önce gittim teslim ettim belgeleri. 550 kişi başvurmuştu.
-
memurlar nette saat 3 te 400 kişiymiş. dediğim gibi asıl patlama yarın ve cuma