HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@friedman98 daha fazla saymayalım, yerleşecek arkadaşların hevesi kaçmasın
-
@luthor Evet hocam.
-
@bankaci Çalışmıyor olsan çok net milleti istanbul yazmamaya ikna etme çabasında biri olduğunu düşünecektim.Bu aralar bütün başlıklarda insanların tercihlerini etkilemeye çalışan tipler var gına geldide dayanamadım sorayım dedim.
-
@bankaci bende İstanbulu sectim hocam hemde o şeytan üçlüden birinde ama 24 yıldır burdayım sıkıntı yok ama dışardan gelecekler için o semtler sıkıntı
-
@friedman98 Memleketinse sıkıntı yok ya. Ben gibi dışarıdan gelenler için adaptasyon süreci epey zorlu geçiyor Anılarım depreşti..
-
Merhaba arkadaslar şu zamanda şu şartlarda kaciramayacagim bir firsat ve olmasini cok istiyorum sinava kadar calisabilecegim bir yol planina cok ihtiycim var alan bilgim sifir kpss ve ingilizce var dogrudan alan calismaliyim ..bana ne yapmami onerirsiniz hangi kaynaklara ne sekilde calismaliyim eminim bir cogunuz deneyimlisinizdir..yardimci olanlara simdiden tesekkur ediyorum herkese başarilar hepinizin gönlüne göre olur inşallah
-
Bir de soylemeyi unuttum uzman yardmciligi ve servis gorevlisi alan sorularinda ne gibi farklar var?tesekkurler...
-
Arkadaslar servis gorevlisinde tercih ettigimiz ilin baraj 60 i gecersek mulakata hak kazaniyomuz kac kati die yazmiyoda anlayafim acikcasi
-
@bankaci seni ikamet disindan geldigin icin elemediler mi yoksa ikameti istanbula mi aldirmistin
-
@colinclark55 dostum ikamet şartı yok eleme sebebi diil
-
@bankaci kesinlikle Risk diil Geçmiş Yıllarda hep Istanbul düşük kapatmış bu sadece halk için diil Ziraat sınavlarında hep düşük kapatmış bende Sizin gibi düşünüyodum biraz araştırınca kararımı değiştirdim 2008 yılından itibaren Ziraat halk sınav verilerine ulaştım hep düşük kapatmış O Yıllarda da Istanbulu il dışından çok fazla tercih eden olmuştur mesela sizin gibi
-
@raki yok biliyorum bunuda arkadas yazilarinda surekli ikamet disindan gelenlere pek olumlu bakmiyorlar gibisine konusmus oyuzden dedim
-
@colinclark55 Eğer dediğin gibi bişey olsa en bazından izin vermezler ikametgah şartı koyarlar Tabi ki Banka mülakat aşamasımda sorar inceler ikametgah olayını ama sorun çıkarmaz Hiçbir kurum sorun yaşayacağı personeli istemez
-
@halkbank hocam alanda yapabileceginiz konulari seçin ve onlara calisin derim.biliyorum abes olcak ama zaman daraliyor sizin icin bunu dusundum.İnsallah yetisir konular
-
@halkbank Usulca kitapları yerine bırak ve normak hayatına dön boşa zaman kaybetme
-
@kamuguy, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaslar servis gorevlisinde tercih ettigimiz ilin baraj 60 i gecersek mulakata hak kazaniyomuz kac kati die yazmiyoda anlayafim acikcasi
Alınacak personel sayısının 3 katı mülakata çağıralacak. 60 puan barajını geçmek önkoşul. Ardından tercih ilindeki başarı sıralamasına girmen gerekiyor.
-
beni asıl işletme ve bankacılık soruları korkutuyor
-
Merhabalar,
Geçen sene teftiş mülakatında elenip uzman yardımıcılığına girenlerden biriyim. Sorunuz olursa cevaplayabilirim. -
@estilografica mülakatlarda ingilizce karşınıza çıktı mı?
-
@estilografica merhaba
Genel müdürlüklerde pazarlama satış kobi uzmanlığı dışında hangi departmanda çalışır uzman yardımcısı? Müşterilerle iletişim çok fazla gerekmeyen alanları soruyorum.