TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2

KPSS A
    bddk uzmanlık murakıplık bankacılık uzmanlığı 2018
    193
    1456
    369386
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • atiba
      atiba @impressiveunit Son düzenleyen:

@impressiveunit Gözümde canlandı koskoca mazi 🙂

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Shady1
        Shady1 @atiba Son düzenleyen:

@atiba yine giriyo musun sinava

Sinav BaşMüfettişi

atiba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          av.ssualp 2018 kpss @iyimser16 Son düzenleyen:

@iyimser16 nickiyle karakteri bu kadar uyumlu birini gormemistim hocam😂 cuk oturmus

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • I
            iyimser16 @av.ssualp Son düzenleyen:

@av-ssualp 😂😂eyv hocam sağollasın şu işzikikte gerginlikte ters ters konuşup milletn canını sıkmaya ne gerek kardeşim yaa😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • 1
              123321 Son düzenleyen:

Merhabalar arkadaşlar. Murakıplık ve bankacılık alanında en yüksek sıralamam 2850 sizce başvurulur mu? Bir de hangisine başvurmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Shady1 G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Shady1
                Shady1 @123321 Son düzenleyen:

@123321 bankacilik daha dusuk kapatiyo dostum sansini dene derim

Sinav BaşMüfettişi

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 1
                  123321 @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Teşekkür ederim dostum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • G
                    gerha @123321 Son düzenleyen:

@123321 bence ikisi de gelebilir murakıplık da 700 kişi çağırıyor sonuçta hangisini istiyorsanız ona başvurun bddkda murakıplığın daha iyi olduğunu duymuştum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • K
                      kartel06 Son düzenleyen:

Bddk da murakıp asıl işi yapar ama uzman ve murakıp aynı maaşı alıyor malesef.

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • R
                        Reckless Son düzenleyen:

Bddk uzmanligina basvurmak istiyorum ama 140 kisi cagirilacak sayi cok az murakipliga göre. Sizce kaca duser bddk uzmanlik arkadaşlar

• I
                          impressiveunit @kartel06 Son düzenleyen:

@kartel06 ... Buna istinaden dava açan Murakıp Yardımcıları davayı kazanarak yüksek ücreti yeniden haketmişlerdir. Aslında emsalen uzmanların da yararlanması gerekmekle birlikte şu an için sorunlar tam olarak çözülebilmiş değildir. ...

İnşallah ilanlar bu şekilde devam eder, fazlalaşır da maaşı tek dert olur. 2017 KPSS mağduriyeti unutulur.

un angelito guardare tu vida, ojala

• atiba
                            atiba @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 yok bu sene kısmet degılmiş

• G
                              goodwill Son düzenleyen:

yuzumuz gulmeyecekmi hic acaba puan bilgi hersey ok bu ingilizce bitirdi beni.. ztn istanbul disina gitme luksum hic yok neyapilir bilemedim.. varmıdır 1ayda ing icin yapilabilecek birsey

N G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • N
                                Nameless @goodwill Son düzenleyen:

@goodwill alan derslerini rahat hallederim agirlikta bir ay ingilizce calisirim derseniz etrafinizda ingilizce bilen biri illa ki vardir onun dogru yondermesiyle halledebilirsiniz diye dusunuyorum...ayrica gecen sene cok yuksek puanli olan ingilizcesi zayif olan arkadaslar basvururken uzmanlik sinavi murakipliga kiyasla kolay sorulari belki alandan cok yuksek alirsak ingilizceyi tamamlarlar niyetiyle uzmanligi tercih etmislerdi cunku gecen sene haric onceki senelerde oyle olmuş soylentisi vardi bu taktikte aklinizda olsun belki işe yarayabilir

I G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • I
                                  impressiveunit @Nameless Son düzenleyen:

@nameless, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2

@goodwill alan derslerini rahat hallederim agirlikta bir ay ingilizce calisirim derseniz etrafinizda ingilizce bilen biri illa ki vardir onun dogru yondermesiyle halledebilirsiniz diye dusunuyorum...
                                  KATILIRIM
                                  ayrica gecen sene cok yuksek puanli olan ingilizcesi zayif olan arkadaslar basvururken uzmanlik sinavi murakipliga kiyasla kolay sorulari belki alandan cok yuksek alirsak ingilizceyi tamamlarlar niyetiyle uzmanligi tercih etmislerdi cunku gecen sene haric onceki senelerde oyle olmuş soylentisi vardi bu taktikte aklinizda olsun belki işe yarayabilir
                                  MALESEF HÜSRANA UĞRADILAR

un angelito guardare tu vida, ojala

• G
                                    gerha @goodwill Son düzenleyen:

@goodwill hocam 1 ay içinde halledebilirim diyorsanız girin kendi ing. seviyenizi sonuçta en iyi siz biliyorsunuz biz ne söylesek boş olur ziraatin halkbankın vs.sınavlarına girdiyseniz eğer onlardan daha zor bir ingilizcesi var bddknın ona göre hazırlanın yapamam diyorsanız bilmiyorum belki yakın zamanda girebileceğiniz başka sınavlar varsa onlara odaklanın zaman kaybetmeyin

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      goodwill @Nameless Son düzenleyen:

@nameless evet esim var ydssi 95 ama yapamazsin diyor puanim yuksek sayilir yani kimsenin de hakkina girmek istemiyorm belki benm yerime yapacak biri girer. hayirlisi diyelim. tek istegim bir cikis kapisi

• G
                                        goodwill @gerha Son düzenleyen:

@gerha odaklanma konusu ztn buyuk problem 4 saat calisiyorm ki bu baana gore cok az guy mulakattan sonra yeni basladim calismaya.. yapabilecegimi inan dusunmuyorm bi cok kez ing kursa gittim ama olmuyor.. teşekkur ediyorm umarim sizler icin hayirlisi olur

• T.R.Malthus
                                          T.R.Malthus Son düzenleyen:

Daha yeni bitti dedik tekrar başladı, Arkadaşlar sınavda özellikle ingilizce sınavını bekleyin çevirebildiklerinizi çevirin gibi şeyler söylendi fakat en azından murakıplık ve kendi arkadaşım uzmanlığa girdi ingilizceden geçemedi, bu şekilde yardımcı olduklarınıda duymadım - okumadım o yüzden şüpheniz varsa çok vasatım diyorsanız girmeyin. Avrupa Merkez Bankası vs. gibi kurumların ingilizce çevirisi vardı sınavda. Ben bu sene murakıplık mülakatından elendim, ahdım var o insanlar ordan emekli olana kadar yada sınava belli sayıda girme şansı koyana kadar bu sınava girip mülakattan elenmeye devam edicem. Girecek herkese başarılar.

Verbum Sat Sapienti Est

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • A
                                            arya Son düzenleyen:

BDDK murakıplığı ile bankacılık uzman yardımcısının sınav konuları ve sınav başvuru türleri aynı ama bddk iki günde bankacılık uzmanlığı bir günde yapılacak acaba ilanda yanlışlık olabilir mi? kararsız kaldım hangisine başvurma konusunda

I G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 10 / 73
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti