Bu replik hangi filmden?
-
.........
-
Bu maskenin altında etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var Bay Creedy ve fikirlere kurşun işlemez! ️
-
Başlığı görünce size miroğlu yasalarını bildiriyorum diyesim geldi
-
Repliklerin kralı tabiki Rorschach reisdir. Müthiş hapishane sahnesi hiç bişey bilmiyorsunuz beni burayı sizinle kapatmadılar sizi buraya benimle kapattılar.
-
-Ķırlarda neşe içinde sevisecegin günler yakindir.
-Çıkar şu ustündekini ne dediğin anlaşılmıyor -
@famefabre Vandetta reyiz ...
-
"Oturduk ve güneş omuzlarımıza vururken özgür insanlar gibi içtik. Tüm evrenin sahibi gibiydik."
"Küçükken bir otomobil görmüştüm ama artık onlar her yerdeler, dünya gerçekten çok aceleyle hareket ediyor."
"Bu duvarlar tuhaftır. İlk önce nefret edersin. Sonra alışırsın. Zaman geçtikçe dayandığın tek şey olurlar. Kurumsallaşmak budur."
-
@varolistan, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Yukarıdakileri bilemedim ama bende bir tane yazıyım
"Birkaç yumruk yiyip camdan yapılma olmadığınızı anladığınızda , sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz !"
Green Street efsanedir
-
@siyasallı yüzüklerin efendisi... Bu sahnede filmi durdurup 5 dakika cümleyi anlamaya çalışmıştım.
Benzer durumu Bilbo Baggins'in veda konuşmasında yaşadım.
"İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hak ettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum"
-
@username aynen hocam Bilbo lu sahne de muhteşemdi
-
hlw filmlerindeki replikler genelde birbirinin aynısı ama benim aklımda çocukluğumdan beri kalan tek bir replik var, hayranı olmayanlar anlayamaz:
-Hastala vista beybi
Der ve ateş eder -
...
-Sanırım sana aşık oluyorum. Bu, başıma ilk defa geliyor.
+Daha önce hiç aşık olmadıysan bunun aşk olduğunu nereden biliyorsun?
-Çünkü hissediyorum.
+Nerede?
-Karnımda, sıcacık. Daha önce hep bir yumru olurdu ama artık kayboldu.
+Artık karnının ağrımadığına sevindim ama bunun bir anlama geldiğini sanmıyorum.
-
şişman müfettiş:adın ne?
inek şaban:hz. ebubekir.
ş.m:adın ne dedim??
i.ş:hz. ebubekir dedim.
ş.m:adın ne adın???
i.ş:haaa adım hz.şaban.
ş.m:kaç yaşındasın?
i.ş:1453.
ş.m:sen kaç yaşındasın?
güdük necmi:bi bi bi bin dörtyüz elli üç.
ş.m:romayı kim yaktı?
g.n:ee hıı anam!
ş.m:evlaadım senin anan kim??
g.n:he hı kanuni sultan süleyman.
ş.m:ilk halife kimdir?
g.n:iii imparator neron!off.
ş.m:çocuğum karıştırıyorsunuz.roma'yı yakan hz. şaban'dır.ilk halife imparator neron yani padişah neron roma da hz. şabanla beraber ananı günde 1453 kere kanunen.....afedersiniz mahmut bey ben biraz karıştırdım galiba
mahmut hoca:evet efendim buyrun. -
@fiscaldrag Leon?
-
Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.
Birinin bunu yazması lazımdı:)
-
@luthor çok çok iyi hangi film bu ?
-
@burcuburcu Dövüş Kulübü Tyler Durden reisin efsana repliği hocam.
-
@luthor çok iyi söylemiş, ancak bir çıkış yok malesef. Bu da kısa film hali:https://www.tercihiniyap.net/video/mutluluk-nedir
-
@burcuburcu Tam karşılığı olmuş gerçekten.Sonu harikaydı.
-
-yani oğlunu gürcüler mi öldürdü?
-evet, ama ne fark eder ki?
-nasıl yani? oğlunun mezarının yanına bir gürcü gömdün.
-ahmed, fark eder mi?- ....
-cevap ver!
-hayır, fark etmez
- ....