Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@luthor Ben de orada girdim arkadaşım. Gözetmenin okuduğu net anlaşılmadığı için kitapçığın ön yüzündeki açıklamayı okuma gereği duydum. Arkadaşlarımızın dediği gibi yanlış cevaplar doğru cevaplardan düşülmeyeceğinden size en doğru gelen şıkkı işaretlemeniz faydanıza olacaktır, yazıyordu.
-
@coopdefood Bende kaç gündür insanlar ne kadar emin helal olsun falan diye düşünüyorum yazmasam öğrenemicem
-
Yazılı sınavda başarılı olup sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ile bu adayların gireceği sözlü sınav yeri, tarihi Gençlik ve Spor Bakanlığının www.gsb.gov.tr ve Kurumun www.kyk.gov.tr internet adreslerinde ayrıca duyurulacak ve adayların başvuru esnasında verecekleri elektronik adreslerine de yazılı olarak bildirilecektir.
E - DEĞERLENDİRME:
1 - Değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır. Yazılı sınavı kazanmış sayılabilmek için, yabancı dil dışındaki sınav gruplarının (a, b, c, ç, d) her birinden alınan notların 50'den, sınav gruplarından alınan notların ortalamasının da 65'ten aşağı olmaması gerekir. Yabancı dil notu tercih sebebidir.
2 - Yazılı sınavı kazananlar sözlü sınava çağırılırlar. Değerlendirme ve not vermede yazılı sınavdaki usuller uygulanır.
Evet, yönetmeliği boşa incelemişim.. Sözlü sınava katılma şartı yazılıyı kazanmak olarak belirlenmiş, yazılıyı kazanma şartı ise her birinden 50 ve toplamda 65 yapmak denmiş, şimdi kesinleşmiş oldu yorum yapınca..
-
@luthor ben de amfi 2 de girdim götürmüyordu dedi hatta teyit etmek icin 2 kez de ben okudum
-
@sirius Doğrudur hocam.Heyecandan anlamamışım sanırım.
-
@luthor hocam üzülmeyin. Siz yanlışlar götürüyor diye kesin emin olduklarınızı işaretlemişsinizdir. Oradan kârınız var. En fazla bir iki soru kaybedersiniz o da sağlık olsun hayırlısı öyleymiş.
-
@luthor oluyor oyle hocam, bende heyecandan saatleri karistirdim, zaman yetmiyor diye hizli hizli cozdum sinavdan 1 saat erken ciktim
-
@paretooptimal İnşallah hocam.Üzülemedim zaten ben bile güldüm valla yalan yok:)
-
@kazm neden guy da gayette girdiler KPSS içinde kurum sınavı için de en az 20 puan fark vardı tavanla taban arasında. Bu sınava girenlerin en alt KPSS puanı 86-87 kurum sınavında ne kadar kötü alabilirler ki hadi aldılar diyelim heyecandan falandır bence gayet yerinde bir uygulama.
-
Mesleğe giriş için Yazılı sınavla sözlü sınavın aritmetik ortalaması alınır gibi bir hükümde yok keşke olsaymış
-
@dumanli öyle diyorsun da hangisinin garantisi var ben ilanlar geldiğinden beri kütüphanedeyim bu sınavdan 95 almam bana büyük bir sürpriz olmaz ama 65 alan adam mülakatı geçer de ben geçemezsem orada bir kıllanırım ama şu da var empati yapıyorum o komisyon üyeleri büyük bi torpil yoksa eğer 95 alan adamı eleyip 65 alanı almazlar...
-
@paretooptimal bı sınavdan 86-87 alan adamlar temmuzdaki sınavda aldı o puanı kac ay oldu hocam çalışan adamla çalışmayan adamı ne ayıracak sizce? ilk 1000 e girdim diye yatan adam mı kazansın yoksa bununla böbürlenmeyip çalışan adam mı
-
@kazm düzeltme sınav mayıstaydı:)
-
@kazm yatan adam geçtiğimiz yedi ay boyunca herşeyi unutacağı için barajı bile geçemez hocam çok zor Alan dersleri nankör bir ay bakma yüzeysel birşeylerden başka hiçbir şey kalmıyor malesef .
-
@kazm iyide bu çok çalışanın her sınavda aynı başarıyı tekrar edeceği anlamına gelmiyor evet haklısın hoş bir durum değil ben 85kusurle guy olamamisken 77 ile felan memur olanlar oldu.Eşitsizligin kol gezdigi bir mecra burasi.Ha bunları söylerken çalışmayıpta baraji aşacağım gibi bi izlenim birakmayim bende ilanlar geldiğinden beri sabah 7 akşam 7 çalışıyorum ha bu sınavdan bende 90 alablrm 65 de kim bilebilirdi muhasebenin bu kadar basit hukukun bu kadar ilginç ve zor gelebileceğini?
-
Sorun temelde dostlar. 1 kişinin istihdamı için 20 tane insan evladını çağırıyorlar. Bunun dışındaki bahse konu olan sorunlar bana göre ikincil derecede önemli. Herkes A grubu alımları da merkezi yerleştirme gibi olsun istiyor ancak yine herkes açılan her sınava girmek istiyor. Ben bırakayım da buna ilk 25 girsin diyen görmedim. Çünkü herkes aç.
-
@yldzkrc bir insanın cinsiyeti ile siyaset bilimi arasındaki bağlantıyı rica etsem bi kurabilir misiniz ürolojiyle ilgili olduğunu hiçbir siyaset bilimi notunda görmedim
-
Bana göre kpss A grubunda bu tıkanıklıkları giderecek tek care tasra uzman denetmenligi kaldirmaktir.Sayistya idari hakimlik kaymakamlik yine ayni olur katilmak isteyen bu sinavlar sartlari iyi diye yine sinavina girer.Simdi bu tip sinavlara girenlerin cogu zaten kurumda calisanlar iste adam guy sgk denetmeni bu sinava giriyo cok ozel bi durum yoksa cogu maas artisi ve ozluk haklari acisindan giriyo ve sinav puanlari yuksek kaptiyo.Simdi kyk mufettisligi guyla ayni ozluk haklara sahip olsa emin olun puanlar az bile alsa 80i gorur.90 almis biri butun sinavlara basvuruyo sonra insanlar aylarca guy ilani bekliyo puanlarda ucuyo.En acil sekilde bu duzeltilmesse yine her yil puanlar boyle kapar
-
Tasrada memlektinde 4500 lira almak varken kim Ankarada merkez uzman mufettis olmak isterki?
-
Bu sorun cozulmeden kendi aramizda kavga etmeye devam ederiz.Bosuna kadrolar yaniyo.Guy olmus daha ise baslamadan merkez uzmanliga geciyo aday.Yedek falan baslar demeyin sureci uzatiyo.