@luthor
Bu kendisine veya baskasina yarar sağlayan bulunduğu nüfuzdaki gorevi kotuye kullanan kişi irtikap rüşvet zimmet görevi kötüye kullanma gibi sıklar vardi.
Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
- sözleşmeler hangisine aykırı olamaz kamu düzeni flan vardı siklards
17)medeni kanun dürüstlük
- sözleşmeler hangisine aykırı olamaz kamu düzeni flan vardı siklards
-
@kombassankoma irtikap demek istedi sanırım.
-
@luthor
Bu kendisine veya baskasina yarar sağlayan bulunduğu nüfuzdaki gorevi kotuye kullanan kişi irtikap rüşvet zimmet görevi kötüye kullanma gibi sıklar vardi. -
@luthor evet hocam
-
Yürütmenin idari görevlerinin cevabı ne olacaktı hocam @Kubraalgz
-
@sylmz ben bakanın görevden alınması yapmıştım
-
@sylmz din kurallarına aykırı olamaz şıkkı vardı galiba dimi hocam
-
@sylmz
Ben başbakan atamasi yaptm yanlis ama diğer sıklari hatirlayamadm -
@kombassankoma kamu düzeni sorusuyla bahsettiğiniz soru farklıydı bahsettiğiniz sorunun siklarinda din ve vicdan ibadet özgürlüğü diyanetin ayrı bi Fonk olması falan vardi ama tam hatirlayamadim
-
@sylmz sözleşmelerin aykırı olma sorusuydu bahsettiğim hocam dün kurallarına aykırı olması şıkkı
-
Ben kamu düzeni yaptım ama emin olmayarak işaretledimistim @kombassankoma
-
@sylmz bakanın başka bir bakana vekalet etmesi idari fonksiyon dur cvp oydu arkadaslar
-
@Ecinar doğru bende onu yaptım şimdi aklıma geldi deminden düşünüyorum o soruyu naptim diye Allah razı olsun
-
Şıklarda illiyet bağının olması gibi bi soru vardı hatırlayan var mı ?
-
@gazi3 taksirin özelliklerinden biri değildir sorusuydu
-
@kombassankoma onun cevabı kamu düzeni sanırım hocam kanunda yazıyordu
-
@gazi3 soru kökü olumsuz değil miydi ben öyle hatırlıyorum da.
-
@gazi3
Taksirli suçun özelliği değildir sorunu diyorsunuz sanırım.hareketin iradi Olması,neticenin öngörülebilir ve iradi olmaması,dikkatsizlik ve ozensizlik,illiyet baginin olması,ortak kusur (cvp.ortak kusur) -
@sylmz valla işin aslı soruyu da hepsi siyasal fonksiyonu dahildi ama dedim doktrinde tartışmalı ise bir odur dedim onu işaretledim ama emin değilim
-
@kombassankoma, içinde söyledi: Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
@gazi3 soru kökü olumsuz değil miydi ben öyle hatırlıyorum da.
Pardon hocam sorular karıstı bende kamu düzeni dediğim sözleşme serbestliğinin istisnası olan soruydu