HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
- 

@mağdurum safız galiba biraz olsun yahu 
- 

Arkadaşlar kazanamayanlar için mülakata hak kazanamadiniz mi yazacak sistemde 
- 

@prsnll-adayı-52 Evet kardeşim 
- 

@şule bence şu an sonuçlar çoktan belli. banka açıklamayı bekletiyor. güzel bir yılbaşı hediyesi verecekler bize. :))) 
- 

Sayenizde kendimi kısa bir süreliğine youtube video yorumlarını okur gibi hissettim var olasınız dostlar. 
 Az daha sabır. İnşallah sonu güzel olacak.
- 

@paretowilfredo seninki olmuş başlan hayırlı olsun mülakatta görüşürüz  
- 

@kazm Sakın bir şaka daha yapma, çünkü inanırım  
- 

Var mi kazanırsam hayatım değişecek diyen..  
- 

@prsnll-adayı-52 buradaki birçok kişi meslek hayatına ilk adımlarını atacak. sence hayatın değişmeme ihtimali var mı  
- 

@paretowilfredo tamam başkan aslında amacım şaka filan değildi iğnelemekti ki arkadaşların o şekilde düşüneceği aklımın ucundan bile geçmedi özellikle iğneli kelimeler kullandım ama yine de olmamış  gerçekten bankadan bir yetkilinin burada kişisel sınav sonuçlarını söyleyeceğine inanan kardeşlerimiz varmış onu da gördük gerçekten bankadan bir yetkilinin burada kişisel sınav sonuçlarını söyleyeceğine inanan kardeşlerimiz varmış onu da gördük
- 

@adam-smith evet . Haklısın..umarım değişir hayatlar..olumlu yönde insallah 
- 

@kazm Takılıyorum dostum. Arada eğlenmek de gerekli güzel geyik olabilirmiş aslında ama herkes o kadar gergin, şaşkın, yorgun ki artık. Allah yardımcınız olsun. 
- 

@kazm Sorduğum soru sacmaydı, maruz görün, sınavının sonucuna dair bir an önce bir şeyler öğrenmek istememin yan etkileri bunlar arkadaşlar  
- 

@prsnll-adayı-52 umarım buradaki kemik kadronun tamamı kendi tercih şehirlerinde başarı sıralamasına girer, herkes mutlu ayrılır bu konudan :)) 
 ama tabi hayat bile bir sınav ve sonucunda kimileri kazanacak kimileri kaybedecek. kaderin cilvesi.
- 

@adam-smith biraz felsefik bi yorum oldu. Ama katılıyorum. Her şey sınav... 
- 

@kazm Aksam aksam fena guldum.Kayseriyede bakar mısın :):):):)) 
- 

@luthor düşünün hocam ruh halimi  bütün gün elim telefon da nerde ne var acaba modundayım. Evet çok acı bir durum bütün gün elim telefon da nerde ne var acaba modundayım. Evet çok acı bir durum
- 

Teknoloji bu kadar ileri seviyedeyken sınavlar 1 ayda açıklanıyor. Acaba eskiden nasılmış?? 
- 

@prsnll-adayı-52 eskiden sınavdan 2 ay sonra eve sınav sonuç belgesi geliyordu posta kutusunda ya baban ya da annen görüyordu veya gıcık bir komşun varsa o alıp açıp bakıyordu senden önce :)) 
- 

@kayseri6638 Hepimiz oyleyiz hocam.Guzel bir anı olur inşallah sonuç olumlu olursa