Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
-
@isildur, içinde söyledi: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
@paretowilfredo Hocam bu ilanı takiben yeni ilan geldi gözden kaçması muhtemeldir isterseniz paylaşın yeni başlık olarak
-
Arkadaslar yalan dolan hersey basvuru yapamiyorum once kimlik hatasi veriyordu simdi de onaylama yok dolayisiyla basvuru gecersiz olacak ki 1 ayda ayni ilanin gelmesi kafasi olmayan yandaslar icin cikarildigi apacik bakanligi ariyorum ne acan var ne ulasabildigim 1 yetkili YAZIKLAR OLSUNNNN 70 i zor alanlari yerlestirin nefret ttim herseyden
-
@av-ssualp Hocam sakin olun, ben de geçen hafta nişanlım için başvurdum ancak yaklaşık 45-50 dakika boyunca defalarca bilgileri girmeme rağmen sistemin hata vermesinden ötürü uğraşmak zorunda kaldım. Tam pes edecekken başvuru kabul edildi. Zaten önceki alım 89'la kapattığı için gelme ihtimali yoktu. Düşük puanına gelmeyecek olsa bile uğraştım. Ancak sonradan harcadığım zamana acıdım. Bence başvuru yapamazsanız bile üzülmeyin sizin puan da düşük diye hatırlıyorum... YDS şartı olmayan bu ilan yine yüksek kapatır. ilk mülakattan elenenler moral bozup başvurmasa bile gelmez, 85'in altına düşeceğini sanmıyorum. Sizin puana BTK kesin gelecek, ona odaklanın bence...
-
@odtüsbky puanim 86 hocam dalga gecer gibi neden bunu yapiyorlar anlamiyorum ilanin ilk basvuru gununden beri bsvurmaya calisuyorum ariyorum cevap veren yok
-
@av-ssualp Pardon hocam ben senin puanı 82-83 civarı sanıyordum. Neden böyle olduğunu ben de anlamadım...
-
@odtüsbky ben onayladım ama özgeçmişim çıkmamış artık yarın arayıp düzelttiricem, adamlar teknoloji bakanlığı bi de
-
@accosator ben 50 kez aradim acan olmadi bir de siz deneyin bakalim puanlar 70 e duser kimin cagrildigi belli kime acildigi belli @odtüsbky hocam beni baskasiyla karistirdiniz galiba
-
@av-ssualp ben 71 kez aradım, 2 kere açtılar, önce kimlik doğrulama için sonra onay butonu için. Yarın düzeltmeye açarlar mı bilmiyorum ama özgeçmış kısmı boş kaldı bende defalarca kaydetmeme rağmen
-
@accosator, içinde söyledi: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2017
@av-ssualp ben 71 kez aradım, 2 kere açtılar, önce kimlik doğrulama için sonra onay butonu için. Yarın düzeltmeye açarlar mı bilmiyorum ama özgeçmış kısmı boş kaldı bende defalarca kaydetmeme rağmen
Bende de aynı sorun oldu , mail attım, bugün 17.00 ye dek değiştirebilme imkanı verdiler ama hala boş gözüküyor , düzeltemedim . Siz çözebildiniz mi sorunu?
-
@matu-enuygunu evet ben sabah bakanlığa gittim de yaptırdım, sistem arızalıymış, bence hemen gidin ilgileniyorlar
-
Mail atmayın dönmezler.
-
@accosator Döndüler de düzeltemedim , ankara dışındayım maalesef teşekkürler yine de .
-
@matu-enuygunu özgeçmiş olmadan başvurun o zaman, hiç yoktan iyidir.
-
@accosator Aynen dediğiniz gibi oldu artık bakalım hayırlısı .
-
Dostlar selamin aleyküm, bakanliga gidecek olan var mi bu aralar?