17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
O soruda sanatı anlamak için okurun ekstra bir çaba sarfetmesi gerektiğinden bahsediliyordu. Altı çizili sözle anlatılmak istenen nedir sorusuna ben: Sanatın anlaşılmasının zor olduğu özelliğini yazıp bıraktım. Geçen yıl cafcaflı cümleler kuranlara puan vermemişlerdi , sade cevabı yazıp bıraktım.
-
@president06 bu kabul edilebilir çünkü sanata dair cevap yazmışsınız ,soru altı çizili sözle ne anlatılmak istenmiştir değil altı çizili sözle sanata dair ne anlatılmak istenmişdir idi . Belki başka hatırlayan da vardır diye katkı olsun diye yazdım,hayırlısı olsun artık .
-
Hayir arkadaslar.ben okurlarin yazarin sanatini anlamalari icin ekstra efor sarfetmesi gerekir yazdim.bnmkide tam karsilamyr gbi.orda asil denilen yazarin sanatli bir dili var okuyanda sanattan anlamali yoksa yazari anlayamaz
-
Gerci dediginz gbi olunca daha iyi oturyo cevabim.insallah dediginiz gibidir
-
Arkadaşlar 26 net doğrum var öncülü sorulardan da 4 tanesi yarım . doğru yaptigim iki cevabi degistirerek yanlış yaptim. Ara secim ve maarif kongresi
Sizce mülakatta olma şansım nedir? -
@Tsubasa kardeşim ahmet hocanın ve çoğunluğun dediğine göre 25 üstüne gelir.seninkide bu tahmine uyuyor.4 tane yarım 2 puan etse 27 doğrun var.türkçeleri ne saydın
-
arkadaşlar hangi kaynaklardan hazırlandınız.öneriniz var mı?misa kik ile dik in karşılaştırılarak anlatıldıgı vs.
-
@tugbi Zehra odyakmaz
-
Ahmet nohutçunun kas kitabındaki baskı hatası çok can yakmış olabilir
-
bence açıp kanun okumalı en doğru kaynak
-
Türkiye ekonomisi tufan Samet özdurak,Yasin çoban,Korkut boratavdan çalıştım.
-
Tarih şehriban Ercan
-
Anayasa ve tarihle ilgili sıkıntım yok arkadaşlar.
Ama idare hukukunda sağlam bir kaynak istiyorum.
farklı mevzuatların benzer ve ve farklı yönlerine dikkat çeken detaylar.
kutluay kararlı 4t yi duydum işi mi görür mü? -
@tugbi sanmam
-
4t denemeleri çözdüm ben, tavsiye etmem açıkçası
-
ben geçen yıl mahalli idareler görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavına pegem akademiden hazırlanmıştım. Ondaki bilgiler bu sınavda çok işimi gördü, güncel ve doğru bilgiler var. idare hukuku ve mahalli idareler için onu tavsiye edebilirim.
-
Mahalli idarelerden mevzuat çalışmak daha mantıklı .il özel idaresi, belediye,büyükşehir,il idaresi ,belediye gelirleri kanunu,mahalli idareler kanunu
-
@iibf-li bu sınavdaki net durumunuz nedir.Kitabı inceledim gerçekten mahalli idarelere ilişkin her konuya değinilmiş
-
25 garanti olan ama tartışma konusu cevaplar bende de var, ayrıca iktisata çalışamadan girdim sınava, iktisat 0 yani
-
Türkçe,cevabını bilmediğim sorular (faiz-tufe),eksik yazdığım sorular(ddk-sanayi kalkınma bankası-mülki idare amirliği) ile birlikte 13 yanlışım var 2 tane de ayrıca çıksa 15 diyelim bakalim ne olucak!!!!