HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bir şey diyeyim de kızmayın
Yarın açıklanma işi zor biraz. Yılbaşından sonraki ilk hafta içinde açıklanır. İyi geceler
-
@bonus Haklısınız fakat Halkbank da İstanbul Üniversitesine "şu kadar şundan sor, bu kadar da bundan,sorular şöyle olsun" şeklinde direktifler vermiştir diye düşünüyorum.
-
Yarın aciklarlar demi ya kimsenin umrunda deiliz be
-
@kilici Evet sınavın amacı elemektir.Bir yığın gereksiz bilgiyi hafızalarımıza kazıyıp yıllarca o eleklerden geçmeye calistik hepimiz. İllaki eleme olacak fakat benim eleştirim uygulanmakta olan bu eleme sisteminin kendisinedir.
-
Yarın açıklanır hep aralığın sonu cuma dedik zaten
-
bencede yarın açıklanır, ayın sonu açıklanacak diye cevap verdiler maillerimize .
-
@ceska öyle bir direktif olmaz profesöre talimat mı verecek adamlar
-
Bence FBI da bu işin içinde o yüzden aciklamiyolar:) Hep siz mi teori üreteceksiniz biraz ben beyin jimnastiği yapiyim
-
@elisa Amerikadaki davanın sonucunu bekliyorlar diyosun yani.
-
@adam-smith excellent:)
-
Arkadaşlar duyduguma göre halkbank ozellestilecekmis
-
@leonarda-vinci nerden duydunuz olabilir mi ki böyle bişi
-
Hocam kuzenim bankada çalışıyor o soyledi
-
@derl201720172017 hocam burası türkiye heran herşey olabilir hiç birşeyin malesef ki garantisi yok
-
@leonarda-vinci halkbank da mı çalışıyor ? Olma olasılığı var mı acaba . Çok kötü olur öyle olursa. Ne demişler peki kesinmiymiş
-
Abartısız forumun en canlı ve ilginç yorumlar yapılan başlığı işi gücü bıraktım, yorumları okuyorum.
-
@derl201720172017 hocam uzman yardımcısı bankada öyle söylenimler varmış
-
@leonarda-vinci üzüldüm bunu duyduğuma
-
Tam devlete kapak atıcaz derken olanlara bak hayattaki şansım diyorum susuyorum
-
Öyle bir şey yok Varlık fonuna geçirildi bunun resmiyet kazanması 1 Ocak 2018
Maaşlar da varlık fonuna geçirildiğinden dolayı değişecek, temettü verilmeyecek artık. Bahsettikleri şey bu olabilir arkadaşının