KPSS 2016 A Kadro Sınavları Bekleyenleri MAĞDUR ETTİ :(
-
Bimere başvurumu yaptım.işe yarar mı bilmiyorum ama en azından mağduriyetimizi ilettim.
-
@Liyakat çok düşük ihtimal hatta neredeyse imkansız diyebiliriz. Gelecek cevap hazır bir metin olacaktır, tam olarak sorunuzun cevabı olmayacaktır.
-
Twitterda ses verebiliriz
-
@marshallinksi etkinlik olursa haberini yapması bizden hocam.
-
Fatih portakala yazabiliriz
-
Ekim 15 yaklaşıyor :(((
-
Bu yıl gerçekten OHAL en çok KPSS ile atanmayı bekleyenleri vurdu. Kala kala 6 ay kaldı, hala açılan kadro sayısı 300'ü bulmadı, onda da henüz açıklanan mülakat sonucu olmadı. Sakin SGK Denetmenlik denmesin, onun alımı geçen yılın KPSS ile yapıldı
-
arkadaşlar, sınavın iki yıl gecerliliği imkansız mı sizce bi değişiklik yaparlar mı?
-
@aysesal öyle bir değişiklik olması çok zor görünüyor. Alımları minimal düzeye çekmeye çalışan Maliye Bakanlığının bu fikre yanaşması pek mümkün görünmüyor.
-
-
2017 ye kadar başka ilan gelmicek heralde
-
@baharunal aile bakanlığının denetmenlik ve uzman yardımcılığı ilanından ümitliyiz
-
@aliveli sayı nedir tahminen?
-
@kullaniciadi 40 denetmen 20 uzman yrd diyebiliriz aralık demişlerdi ilan tarihine
-
@aliveli olursa çok iyi olur çok teşekkür.
-
@aliveli puan türü yine saçma sapan birşey demi
-
Arkadaşlar yazımız hazır, bizden yazıyı talep ettiğiniz doğrultuda yazmaya özen gösterdik. Tekrar söyleyelim mesele yazıyı kaleme almakta değil, bunun yayılmasını sağlamakta. Facebook grubu, twitter, kendi sayfanız vs. mümkün olan her yere yazıyı atabilirseniz bir anlam ifade edebilir ve belki Maliye Bakanlığı tarafından da dikkate alınır. Tekrar söyleyelim, tık derdinde olduğumuzu düşünenler, yazı içeriğini kopyala yapıştır ile de paylaşabilir. Başka türlü Tercihini Yap! çevresinin ötesine geçen bir yazı olmaz, etki yaratması için paylaşımın her yerde görülmesini sağlamaktan başka bir çare maalesef yok. Biz yapılabilecekleri yaptık, gerisi imece usulüne bağlı
http://188.166.61.227/maliye-bakanimiz-naci-agbal-dan-iiibf-mezunlari-kadro-bekliyor
-
@Antimülakat Teşekkürler kardeşim. Emeklerine sağlık.
-
Twitter'da ben her yetkiliyi ayrı ayrı etiket yaparak haberi paylaştım. Sizlerde paylaşınız bu şekilde duyulsun okunsun. Mahfi hocadan rica ettim rt yaparak destek oldu.
-
@Antimülakat hocam mahfi hoca da yayınlamış
http://www.mahfiegilmez.com/?m=1arkadaşlar sizde yazın mahfi hoca bakanlarla bazen bir araya geliyor söyler belki. iki gün önce ntv de bakanlaydı