HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ahmetşen sanki herkes fullemiş de bir tek biz 12-15 doğru yapmışız gibi :)))
-
@ahmetşen sanirim oyle olacak ama genel kultur kismi cok abzurd idi. alanin katsayisi onceki senelere nazaran daha dusuk. En azindan su en yuksek kapatan iller Ankara gibi , bu kez bi tik daha dusuk kapatacak diye dusunuyorum. Umut etmeye devam
-
@ahmetşen hiç sanmıyorum sen alanı yap gy gk yı yap ingilizce istersen boş bırak girersin ki alan 10 soru dışında yapılabilirdi genel yetenek desen he keza bir kültür kısmı saçmaydı özellikle servis için ingillizceyi öyle iyi yapacak adam sayısı her il için 1-2 dir yani ingilizceyi bence o kadar da düşünmeyin tabi bu benim şahsi fikrim
-
İnşallah yarın açıklanır.Bir an hayal ettim de ben de dahil kaç kişi acaba ilerde örneğin bu sınavı hazırlayan veya sonuçlanmasında çalışanlar olsak şu an ki istediğimiz duyarlılıkta olurduk ? Sizce ? Ben kendi adıma şunu söyleleyim kesin şunu yapardım ; alan:0.71 p gk gy :1 ing: 0.25 derdim boş yere acı çektirmeye gerek yok diye
-
@beşiktaş1903 ben gkgy- alan da standart çoğunluğun aynı düzeyde yapacağını düşünüyorum
-
@beşiktaş1903 evet ama mesela ben ankara icin girdim tahminim 65civari alacagim. ve bana yetmezse bu ingilizce beni kurtarirdi. Cunku alanda yapabilecegim max neti yaptim. Ingilizce boyle ara puanlari bekleyenlerde cok ise yaraayacak malesef. Alani 60yapanin tabiu ki ingilizceye pek ihtiyaci olmaz da
-
@adam-smith açıklansa da sabah aksam su kaç dogrum var psikolojisinden kurtulsam
-
@ahmetşen şu kadar doğrum var diyenleri hiç anlamadım zaten. neye göre? sanki ezber tahtası gibi tüm soruları hatırlıyormuşsunuz gibi :)) akışına bırakın artık olan oldu, sonuçlar açıklansa da gerçeklerle yüzleşsek bir an önce. bu tantana da son bulsa :))
-
@adam-smith uzun zamandir takip ediyorum burayi sessizce en cok konusan sizsiniz aklimda tek kalan üye sizsiniz hatta akisina birakmak kolay olsa siz birakirdiniz sanirim
-
@adam-smith hocam cevaplar aşağı yukarı yayınlandı gruplarda bende cevaplarimi aşağı yukarı hatirliyordum
-
@bgtr 29 'una kadar ben de öyleydim :)) Açıklanmayınca artık ne haliniz varsa görün moduna girdim :)))
-
@adam-smith oyle olmuyor aciklasinlarda ne halimiz varsa biz gorelim artik
-
Yarın telefon bombardimanina tutalim su istanbul universitesini arkadaslar..
-
Yarın Açıklasınlar Ya Acaba Oldu Mu Olmadı Mı Diye Diye Saçımız Beyazlayacak Yoksa.
-
arkadaşlar tweet atın bu konuda her yerden sıkıştırın emin olun etkili oluyor
-
@mills aynen telefonla sürekli arayalim
-
@bgtr senle aynı netleri bekliyorum. Ben de Ankara'ya başvurdum. Sadece İngilizce benim 32 civarı gelecek muhtemelen.
-
neyse yarına son yarım saat
-
@muaccelalacaklı aciklancakmi sizce
-
Insallh bu hafta aciklanir .