HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar aciklanmadi demi sizlerde benim sayfada hala yok bu adamlar nasil bakmis yahu .cildircam
-
Yarına kaldı galiba
-
Herhangi bi yetkili ile konuşabilen yok mu arkadaşlar ? Önceki yorumlarda tanıkları olanlar vardı maaş falan konuşmuştuk ? Bi zahmet sorsalar ya
-
İzmir'i seçip puanını gören biri var mı:)?
-
@giewsun hangi il?
-
Simdi bir daha girdim.Sonuc denilien hic bir ibare gormedim
-
@zenginmemur 404 Page Not Found
The page you requested was not found.şuan durum bu hocam
-
@semihylc yok bnde aciliyo ama sonucls ilgili bir sey yok
-
@zenginmemur link bu ama
https://halkbank.istanbul.edu.tr/sonuc girenler sanırım burdan girmişler yanlışım yoksa.
-
@monopol bir tanesi istanbul diğeri cevap vermemiş. sonuçlar bana ait değil fb grubundan buldum
-
ya bugün 17 den sonra yayınlarlar ya da yarın sabah açıklanır son 27 dk
-
@semihylc bn burdan girmrdim normsl basvuru sayfasindan
-
teknoloji çağındaymışız. Daha geçen sene gümrük mülakatları 6 ay açıklanmadı. Şu an sgk açıklanmıyor aylardır. 65.000 kişinin girdiği ve bizzat şahit olduğum kitapçık hataları ve yanlış sorular varken 3 haftada bir sınav açıklanırsa ben tabi ki şüpheyle yaklaşırım.
-
@thequeenoftheguy bence saatini 1 saat ileri al))
-
hiç şaşırmadım yaa... geçen senenin aynısı...yine çok insan mağdur olacak
-
@hiktisatci bn en cok ona kiziyorum zaten anadolu univrrsitesi yapmali bu dinavlari yada osym
-
@zenginmemur geçen sene erzurum aöf yaptı o daha da berbattı.
-
İk ile görüştüm.. üniversite ile ilgili bir durum dedi.. sonuçlara göz kırptınız artık açıklanır herhalde dedim..biz değil adaylar göz kırpmış dedi.. bugün açıklanma ihtimali var mı dedim yok dedi..ama artık uzun sürmez açıklanması dedi..
-
@hiktisatci erzurum aöf ün sınavı düzgündü ama. Tarih adı altında arkeoloji veya peygamberler tarihi sormadılar.
-
@mrvstk nasıl adaylar göz kırpmış aday kendisi mi hazırlamış o resimdeki belgeyi sanki