HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bgtr ahah küstürmesene insanları. baraj düşecek kesin bilgi yayalım (!)
-
@huzuri̇slmde dostum komiklik yapilacak gulunecek bir sey yok.Insallah duserde cogumuz mulakata kaliriz
-
@huzuri̇slmde Neye göre düşecek bu kanıya nerden vardınız
-
@zenginmemur Bak yazmayayım diyorum şeytan dürtüyor
Adana alfabetik sıralamada 1. sırada değil mi*
Sonuçlar belli. İllerin başarı sıralamaları henüz daha tamamlanmadığı için duyurulmuyor da olabilir. Siz dün gördüğünüzde / dün gören kişiler / sıralaması yapılan bir şehri de görmüş olabilirler. Yani adana'da belkide sıralamalar tamamlanmış ve balıkesire geçilmiştir misal. doğal olarak adana 60.8 ile kazanamamıştır. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Ben kazanamazsam da benim için yolun sonu değil @bgtr , KPSSye kadar maraton koşmaya devam. -
Hayır düşmeyecek deyince ne oluyor anlamıyorum
Siz 60dan fazla aldıysanız keyfinize bakın.
Varsın 60dan aşağı alanlar düşünsün
Bu kadar üstüne basa basa muhalif olmak istenmesi de bir garip -
@huzurİSLMde gönül ister ki düşsünn
-
@mills birader hatalı soruların çözümünü de sistem mi yapıyor? Benim sınava girdiğim sınıfta A grubu kitapçıkta 4 tane ingilizce sorusu eksikti. Kim bilir hangi şehirlerde daha böyle aksaklıklar yaşandı. Her sınavın itiraz süresi olur mesela ÖSYM de 1 haftada açıklar ama açıklamıyor neden çünkü itiraz süresi. Bu sınavın itiraz süresi ne kadardı? Bilip bilmeden yorum yapmayın.
-
Arayıp ulasan varmı ben arıyorum acmiyorlar :((
-
iü bana deseydi ben bile telefonumdan tüm sonuclari yayinlardim.Bugun oldu oldu olmadı zaten netim bitiyor kendileri bilir
-
Adananın 60 puanla kazanamamaması Bencede çok normal Geçmiş Yıllara bskıldıgında Başarı sırası hep ilk 7 8 içinde bu puan bize baraj hakkında bilgi vermez bence
-
Her il 60 ve yukarısı ile kapatırsa giren herkese helal olsun derim. 60 yapmak bile belli bir meziyet gerektiriyor . İngilizce sallayan kesimin yüzde 90'ı 60 zar zor görür zaten.
-
Hafta bitti yarın son ne zaman açıklayacaksınız dün ki durumlardan sonra sabrımız kaldı dedim. Çalışmalar devam ediyor yarına kadar zaman var hafta bizim için bitmedi sesi.
-
@adam-smith hayırlısı olsun: )
-
@bgtr elbette düşsün en önemli faktör yazılı sınav olmasın ama bu ihtimalin dramatize edilmesi beni üzüyor ühühü
-
@huzurİSLMde yarışmaya Ankara için katılıyorum dhdjfk benim için baraja yakın olmak bile ütopik.. niye kasiyorsam
-
@adam-smith bak yine ayni seyi yaziyosun 60 diye bir sey yok o gostermelik baraj.60.83 adana mulakata kalamamis
-
arkadaşlar niye aynı konuları tartışıp duruyorsunuz ?? o sonuçlara inanmayın kesin sonuçlar değildi sonradan hayal kırıklığına uğrarsınız. azıcık daha sabredin!!
-
ufak şeyleri dert etmeyin!
-
hayatı olduğu gibi kabul edin
-
Bunalimdayim