2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@kaptanbarbarossa hocam pazarlama satış dışında direk muhasebe mali işler biriminde uzman yardımcısı olarak başlayabiliyor muyuz? Fikrimizi soruyorlar mi?
-
@bestof92 saolun hocm:)
-
Arkadaslar hangi sorulara itiraz ettiniz ?
-
@lessismore o da ayrı bir konu. Sorulara ulaşım yok nasıl hatırlanacaksa o iş!
-
@falanfilan mutlaka soruyorlar sormazlarsa da sen konuyu oraya çek ilgi duyuyorum okuyorum araştırıyorum falan de gerekirse bastır ben de mali tahlil diye yüklendim ama pazarlamaya şubeye verdiler ve şube hiç de kolay değil bundan emin olabilirsin ve uzman yardımcılığı ile uzaktan yakından alakan olmaz o farkı sadece maaşta görürsün
-
@falanfilan kardeşim o iş bizim baskımızla olsa emin ol çoktan herkes öğrenirdi çünkü banka içnden de yükselmek için sınava giren bir sürü insan var emin olun kimse öyle net bir tarih öğrenemiyor çünkü söylemiyorlar cevap belli çalışıyoruz bekleyin
-
@shady1 spk lisanssız ve dil tazminatsız aylık ortalama net 3200 tl ye geliyor (zorunlu bes ve bankanın kendi bes hariç olmak kaydı ile )
3 ayda 1 çift maaş ve nisanda temettü ile toplam 18 maaş'a denk geliyor bunun dışında ise eğer şubede olursanız hedef tutturursanız oradan da para alırsınız ve hedef tutturmak hiç de kolay değil -
@kaptanbarbarossa hocam spksiz, dilsiz,meskensiz ve net tek maas ne kadar
-
@kaptanbarbarossa genel müdürlük uzman yardımıcısı için üniversite ayrımı var mı?
-
@by1234 Üniversite ayrımı yok, TORPİL ayrımı var!
-
@by1234 üniversite ayrımı diye birşey sözkonusu değil
-
Arkadaslar servis sayfasinda aciklandigini iddia eden kisiler var.
-
Yalan onlar. İnanmayın yok açıklanan bir şey
-
Gece gece canlari sıkılmıs sinav basligina gelmisler hayret bi sey ya
-
@meltem_90, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Gece gece canlari sıkılmıs sinav basligina gelmisler hayret bi sey ya
Başlığa yorum kapatıldı sanırım
-
birde sazan fotoğrafı atmış terbiyesizler.
-
@besbb evet konu kilitlendi diger sakada da (!) oyle yapilmisti sanirim
-
Terbiyesiz insan dolu
-
Arkadaşlar niye kimseden ses çıkmıyo, unuttuk mu? Ne zaman açıklanacak bu?
-
@alexdesouza yazacak bir sey kalmadi artik. beklemedeyiz.