Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
PC başında uygulamalı sınav yapılıyormuş vhki:(
-
@keynezyenciii sure olarak nasıl yetişiyor ki öyle yapınca
-
Sınava giren arkadaşlar jandarma sahil güvenlik akademisinin hangi binasına giriyoruz giriş kapısı hakkında bilgi verir misiniz
-
@haticey sizin yarın mi hocam benim 12 sindede . PC sınavı word mu Excel mi arkadaşlar biri cvp verse
-
@haticey hocam iki kapi var. Ilk goreceginiz kapi degil asagidaki kapidan giris yapacaksiniz. Zaten birisine sorarsaniz yonlendiriyorlar. Iceri girincede servislerle sinav binasina goturuyorlar.
-
@haticey ben ostimden gittim araba ile tabelaları takip ettik (tabelalarda jandarma ve sahil güvenlik akademisi diye yazıyor) bir ana giriş kapısına geldik,dışarda arabaları park ediyorsunuz, yanınızdakilerin cep teli ve kimlikleri alınıyor sizi girişin yakınında bir binaya yönlendiriyor oradan servisler ile mülakat binasına gidiyorsunuz, tabi orada sürekli size yardımcı olan görevli arkadaşlar var sıkıntı çekmezsiniz birde 8.30 dan önce gidin
-
@keynezyenciii evet yarın
-
@dilaram teşekkürler evrağını erken veren sınavada erken mi alınıyor
-
@ebruuu teşekkürler
-
Sınav yeri beytepe demi sehrin dışında olan ordan mı servisle aliyorlar
-
@kamucuyuz sinav yeri incek de hocam . Sehrin disi derken neyi kastettin tam anlayamadim. Sinav yeri yazan adres var ya oraya geleceksin sizi iceri aldiktan sonra biraz ileride sinav yapilacak olan bina var oraya servisle goturuyorlar. Baska bir yer degil yani orasi.
-
Merhaba arkadaşlar. Mülakatlar ne kadar sürede açıklanır? Bilgisi olan var mı? Cevap için teşekkürler
-
@kanlıada4646 hocam bir çok kurum artık güvenlik sorusturmasınıda yapıp öyle açıklıyor yanı biraz uzun sürebilir
-
Uygulama sınavı nasıl oluyor neden kimse paylaşmıyor
-
@kanlıada4646 hocam once mulakat sonuclarini acikliyorlar daha sonra sorusturma oluyor. En azindan gecen sefer bu sekilde olmustu. 2-3haftada aciklanir diye tahmin ediyorum hocam
-
@nida1993 teşekkür ederim hocam. Çok sağolun
-
@ebruuu gecen sefer dediginiz ne zamandi ne kadar oldu guv.sor. var.miydi?
-
@ebruuu teşekkürler hocam
-
@esrateacher gecen yil yine ocak subat ayi falandi hocam alim oldu. 7-8 ay sonrada ise baslamislar internetten gordugum kadariyla.
-
@ebruuu 7 8 ay cok fazla,ilk sonuc sonra sorusturmaysa o zaman guv.sor. olumsuz cikanlar yerine yedekler cagirilir.tabi alim sekli degismediyse.
Sonuclari gormeye hazir degilim.