2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
- 

Bugüne kadar hiç haftaiçi açıklandı mı arkadaşlar bilen var mı 
- 

@moonlight 104. Dönem pazartesi açıklanmıştı 
- 

Beklemeye dair yapılabilen tek şey forum F5 lemek  
- 

@can-mavi arayan oldu mu hiç dostlar ? 
- 

@conii ben aramadım , sitede sadece pgm nin telini gördüm , kaymakam adaylığı şubesinin telini göremedim ben de aramadim , bulan varsa yazsın arayalim 
- 

@can-mavi 0 (312) 422 41 70-71-72-73-74 numara bunlar hocam 
- 

@conii, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları @can-mavi 0 (312) 422 41 70-71-72-73-74 numara bunlar hocam Haber vereceğim dostlar 
- 

Ben demin Bakanlığın önünden ve arkasından geçtim 3. ve 4. Katta bazı ışıklar yanıyordu ama hangisi kaymakam adayları şubesi bilmiyorum 
- 

@althusser nicki kaymakamadaylıgı olan arkadasa sordum ben bugün açıklanmaz dedi. O arkdaş daha önceki mülakatı da bilmişti oyüzden bence bu gece beklemeyelimboşyere. 
- 

Teli açan yok 
- 

@tulinckk ben o arkadaşın şubeyle ilgisi olan biri olduğunu düşünüyorum. Cuma günü bir arkadaşın araması üzerine “100de100 açıklanmayacak bunu o foruma da söyleyin” sözü beni böyle düşündürdü. 
- 

@osaduman aynen öyle...oradan biri olduğu yada dirsek temas içinde olan biri olduğu kesin...bu havası da bu yerden geliyor...liste duyurulmak üzere mühürlendiği anda öğreniyor... 
- 

@osaduman Ne zaman açıklanacağını bilmediğini ancak bugece açıklanmayacağından net olarak emin olduğunu söyledi. 
- 

@tulinckk liste dirsek temas içinde seviyede olduğunda yine gelip yazacaktır...o açıdan önemli söylediği, en azından o aşamada olmadığından emin olabiliriz.. 
- 

@refik-soydam açıklanmadan 2 3 saat önce açıklanacağını bilebilecegi kesin . 
- 

@can-mavi aslında geçen yazılarının temeli de buradan geliyordur, hafta sonu ise son mesai bitiminden 2 3 saat önce, mesai saati ise o gün içinde öğrenecektir. burayı takip eden varsa umarım başı ağırmaz... 
- 

@refik-soydam ınsallah  açıklanacağı zaman zaten sağolsun açıklanmadan 2   3  saat once yazıyor , 1   2   saat içinde yazmazsa bu gece de beklenmez açıklanacağı zaman zaten sağolsun açıklanmadan 2   3  saat once yazıyor , 1   2   saat içinde yazmazsa bu gece de beklenmez
- 

Yani bu akşam mesaiye kalıyorsunuz dendikten sonra açıklanacağı aşikar oluyor 
- 

Telefon açan da yok , galiba mesai de yok 
- 

@can-mavi kendisine gecen hafta yersiz elestirilerde bulunanlar oldu bu yüzden buraya aciklama yapmayabilir artık keşke kendisinden özür dilense